Obavijesti

Promo sadržaj

Nassfeld u Koruškoj - sunčano, snježno, iznenađujuće

Nassfeld u Koruškoj - sunčano, snježno, iznenađujuće
4

Više od 850 sunčanih sati zimi čine Nassfeld u Koruškoj najvećim alpskim sunčalištem. Više od 1000 ležaljki i osunčanih mjesta duž 110 kilometara ski-staza jamče uživanje u skijanju na austrijskim i talijanskim stazama

Tko dođe u Nassfeld u Korušku može očekivati najbolje skijanje na suncu. S 30 žičara i liftova te 110 kilometara staza, s najviše sunčanih sati u alpskoj regiji i više od 2 metra snijega u prosjeku, Nassfeld je jedno od 10 najboljih skijališta u Austriji. Na južnoj strani Alpa, izravno na talijanskoj granici, možete osjetiti „dolce far niente“ — južnjački način života uz austrijske brvnare i talijanske restorane.

Ovo skijalište ide korak dalje i osigurava mnoge nezaboravne trenutke koji će vam izmamiti osmijeh. U svakom kutku ovog vrhunski opremljenog skijališta iskusite posebne doživljaje, kako za profesionalne skijaše tako i za rekreativce - Snježni park, Zmija, zone za slobodnu vožnju i ski-kino te trkačke staze. Pogledajte na info-ploče „Nice Surprise“ i upoznajte zimske sportove sa sasvim nove strane!

Što sve nudimo: 

  • Jedno od 10 najboljih austrijskih skijališta 
  • Alpska planinska panorama od koje zastaje dah 
  • 110 km staza, 30 suvremenih žičara i liftova 
  • Zajamčeni snijeg i najviše sunčanih sati u alpskoj regiji 
  • 25 brvnara i restorana uz ski-staze, najveće sunčalište u Alpama 
  • Austrijska udobnost i južnjački način života 
  • Zone za slobodnu i zabavnu vožnju, zmija, brzinski pravci, ski-kino 
  • Besplatan bežični Internet u skijalištu 
  • Vježbalište za djecu 
  • Spustovi, skijaško trčanje, pješačenje na krpljama, noćno skijanje 
  • I što još? Neka to bude iznenađenje! 

Više od 850 sunčanih sati zimi čine Nassfeld u Koruškoj najvećim alpskim sunčalištem. Više od 1000 ležaljki i osunčanih mjesta duž 110 kilometara ski-staza, kao i iznenađujuće svestrane kulinarske brvnare jamče uživanje u skijanju na suncu na austrijskim i talijanskim stazama.

Od 10. ožujka do 08. travnja 2018. skijalište se pretvara u najveće sunčalište u Alpama i sprema čitav niz snježnih iznenađenja: „Zvuk vina“, heavy-metal „Metalom okovana planina“ zamjenjuje „smrtno dosadne“ šlagere u brvnarama te „Kulinarsko skijanje na suncu“ gdje se nudi pregršt regionalnih proizvoda. Ovdje svaki obožavatelj sunca dobiva najviše za svoje novce.

Skijalište kao stvoreno za kul djecu! U svakom „kutku“ vrhunski opremljenog skijališta Nassfeld, iznenađenja čekaju da budu otkrivena. Najbolje od svega — oduševljenje koje kod djece izaziva svaka divlja staza, svaka prepreka u Zmiji i svaka pustolovina, sigurno će se prenijeti i na odrasle. Za spretniju djecu, umjetnike s daskom, tu su brzinske i kino ski-staze, snježni park, „Shred“ škola u snježnom parku, kao i zone za slobodnu vožnju u kojima se vrijeme može provesti na nevjerojatan način.

Za početnike izdvajamo dvije profesionalne škole skijanja, BOBO klub za najmlađe, sigurno dječje vježbalište, veliki izbor ukusnih špageta i pizza te regionalnih poslastica u nekoj od 25 brvnara. Nije ni čudo što se mališani nadmeću koji jače zrači od sunca. 

Više informacija pronađite na stranici Nassfelda

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura