Obavijesti

News

Komentari 9

Natascha Kampusch tvrdi da nije bila trudna s otmičarom

Natascha Kampusch tvrdi da nije bila trudna  s otmičarom
1

Austrijski mediji posljednjih su se dana ponovno raspisali o Nataschi Kampusch (23), a neki idu tako daleko da tvrde kako je djevojka sama planirala otmicu

VIDEO

To je ogromno psihičko opterećenje, kazala je Kampusch u ekskluzivnom intervjuu za austrijsku televiziju ORF koji će biti emitiran u ponedjeljak navečer emisiji "Thema". Austrijski mediji danima pune naslovnice najnovijim špekulacijama da je u zatočeništvu rodila dijete otmičaru Wolfgangu Priklopilu (44), da Priklopil pri otmici nije bio sam, kako je tvrdila, nego da je imao pomagača, da nije počinio samoubojstvo nego je ubijen i stavljen na tračnice, kako se pokreće nova istraga u koju će austrijskim istražiteljima pomagati FBI i njemački kriminalisti...

Istaknula je da je ljudima svejedno da li vrijeđaju tuđe osjećaje i kako je teško ako se protiv određenih predbacivanja ne mogu podastrti argumenti.

Na upit da li je ikada bila trudna, Natascha je odgovorila "Nisam.", dodavši kako nema riječi za "zastrašujuće" čeprkanje po njezinu privatnom životu.

U ORF-ovoj panel raspravi o "slučaju Kampusch", održanoj u nedjelju navečer u emisiji "Im Zentrum" , Feuerstein je najavivši intervjuu s Nataschom naveo negativan odnos austrijske javnosti prema ovoj u svijetu najpoznatijoj žrtvi otmice, usporedivši sve ono što joj se događa s "lovom na vještice".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dodao je kako su mediji puni poluistina i izmišljotina o slučaju Kampusch, pa ju dio javnosti smatra lažljivicom, a događa joj se čak da ju se pljuje i fizički napada.

- Neki od njih idu tako daleko, da tvrde kako je Kampusch sama planirala otmicu - rekao je Feuerstein, podsjetivši kako je Natascha oteta kao 10-godišnjakinja.

Austrijanku je Priklopil oteo 1998. godine na putu do škole u Beču, a uspjela mu je pobjeći 2006. godine nakon osam i pol godina zatočeništva, poslije čega je on počinio samoubojstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu