Obavijesti

News

Naučite kako osigurati stabilnu budućnost svojoj obitelji

Naučite kako osigurati stabilnu budućnost svojoj obitelji
1

Kriza i besparica nisu razlog da padate u očaj! Preuzmite svoj kućni budžet u svoje ruke i pametnim odlukama osigurajte svojoj obitelji sigurnu budućnost

VIDEO

Potražite pomoć financijskog savjetnika

Savjetovanje s financijskim savjetnikom može zvučati kao trošak koji i nije neophodan. Međutim, financijski savjetnik može biti od neprocjenjive vrijednosti pomažući nam planirati financijsku budućnost. Financijski savjetnik savjetovat će nas npr. kako uštedjeti novac i pretvoriti ga u prihod koji ćemo moći koristiti u mirovini, kako omogućiti djeci nastavak školovanja ili kako zaštititi sebe i svoju obitelj. Kako biste zaštitili sebe i svoju obitelj, odaberite policu Erste životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Ulaganjem u Erste životno osiguranje birate stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj.

Uplatite životno osiguranje

Kako je svakom čovjeku najveća briga sigurnost najbližih, od onih najmanjih do onih najstarijih, ne odgađajte najvažnije, zaštitite sebe i svoju obitelj ugovaranjem police Erste životnog osiguranja. Živite sigurno i aktivno uz sAktiv Premium, policu životnog osiguranja koja predstavlja optimalan odnos zaštite, sigurnosti i štednje. Uz osiguranje za djecu sKoki olakšat ćete djetetu prve samostalne financijske korake u životu, a u slučaju najgoreg tu je sRiziko koji će pružiti financijsku sigurnost vašoj obitelji. Za najteže trenutke, kada izgubimo dragu osobu, te nemamo snage razmišljati o nepredviđenim troškovima na raspolaganju vam je Senior Plan.

Mislite na budućnost svoje djece

Želite li djeci pomoći u ostvarenju životnih snova? Omogućiti im nastavak školovanja? Ne brinite se. Uz sKoki, policu Erste mješovitog životnog osiguranja za djecu čija je namjena olakšati djeci prve samostalne financijske korake u životu, Vaši će najmlađi biti sigurni i zaštićeni, a vi ćete moći bezbrižno uživati u trenucima njihova odrastanja. Olakšajte djetetu prve samostalne financijske korake u životu, bez obzira je li riječ o troškovima fakulteta ili nekoj drugoj potrebi tek punoljetne osobe, ulažući u njegovu budućnost. Uz sKoki, osiguranje za djecu, životni snovi mogu postati stvarnost za već od 15 eura mjesečno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju
NOVA ŠEFICA

Radnici Varteksa točno u 6 sati počeli štrajk: Nova direktorica im nudi 50 eura da ne štrajkaju

Prosječna neto plaća u Varteksu lani je iznosila 570 eura mjesečno. Nedavno je Dražen Dobiš iz Požege smijenjen iz uprave Varteksa...
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.