Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Naveo ih na seks govoreći da je žena: Osudili ga na 15 godina

Xavier Duerte, 33-godišnjak koji se na Tinderu predstavljao kao djevojka pod imenom 'Ana' osuđen je na 15 godina zatvora nakon što je dokazano da je na seks navodio muškarce koji su mislili da je žena.

388884009
Foto: Profimedia
23 komentara

Muškarac iz Londona prevario je najmanje četiri muškarca koji su pristali na seksualni odnos s njim, misleći da se radi o ženskoj osobi, potvrdio je i londonski sud na izricanju kazne Xavieru Duerteu. 

On se na Tinderu i sličnim aplikacijama predstavljao kao 'Ana' te mamio muškarce u parkove i vlastiti stan gdje ih je navodio na seks pod uvjetom da muškarci cijelo vrijeme imaju povez na očima. 

Jedan od prevarenih muškaraca razotkrio ga je nakon što je za vrijeme oralnog seksa digao povez s očiju, a još najmanje tri ga nisu otkrila. Xavier je još jednome muškarcu pružio oralni seks, a još barem dvojicu naveo na analni seks uvjerivši ih da se radi o - vaginalnom seksu. 

- Optuženi ste zbog onoga što se može opisati samo kao kampanja obmane i dobivanja seksa uz pretvaranje da ste žena, rekao je sudac Michael Hunter pri izricanju presude. 

- Pretvarajući se da ste atraktivna i seksualno avanturistična mlada žena, naveli ste heteroseksualne muškarce na seks. Pritom niste pokazali pokajanje ili poziciju svojih žrtava, rekao je sudac nakon čega mu je izrekao zatvorsku kaznu od 15 godina. 

Za vrijeme suđenja, na pitanje suca kako se osjeća s obzirom da je prevaren, jedan muškaraca je rekao da se osjeća 'bijesno' te da je, kada je shvatio da mu oralni seks pruža muškarac, Xaviera pljusnuo 'jednom ili dva puta' te ga pitao zašto mu nije rekao istinu. Nakon toga je pozvao policiju. 

Drugi muškarac je rekao da se, također s povezom na očima, s Xavierom našao u jednome parku. 

- Prvo mi je pružio vrlo ugodni oralni seks, a nakon toga i seks za koji sam mislio da je vaginalni. Cijelo vrijeme mi je ponavljao da moram držati povez na očima. Zvučao je vrlo ženstveno i nisam imao razloga pomisliti da se ne radi o ženi, priznao je jedan od muškaraca. 

Jednom od četiri muškaraca koji su se odlučili pojaviti na sudu dijagnosticiran je PTSP i to kao izravna posljedica seksualnog odnosa sa Xavierom Duerteom. Istražitelji smatraju da oni nisu bili jedine Duerteove žrtve te pozivaju i sve ostale da im se jave. 

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message