Obavijesti

News

Komentari 21

Navojec za Express: Najdraže su mi uloge oca i zabavljača

Za novi Express glumac Goran Navojec ispričao je o novim projektima, izletima u Hollywood, obitelji i glazbi. Kaže kako je kao mali sanjao da će biti automehaničar

VIDEO

Goran Navojec (43) jedan je od najzaposlenijih domaćih glumaca, ima ga u svakom boljem filmu i svakom kvalitetnijem televizijskom projektu, u mnogim dobrim kazališnim predstavama. Trenutačno radi na obnavljajnju predstave “Hamlet u Mrduši Donjoj”, a dobio je i ulogu u epizodi serije “Dig” od producenata serije“Homeland”. Bit će i u novoj sezoni serije “Lud, zbunjen, normalan”, a uskoro ćemo ga gledati kao “suca” u novom zabavnom glazbenom spektaklu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”.

24express: Prvi put ćete sjediti u žiriju nekog showa. Na što ćete više obraćati pozornost - pjevačko umijeće kandidata ili njihovu izvedbu, kako su “skinuli” određenu zvijezdu? I biste li i sami pristali na sudjelovanje u takvoj vrsti showa?

- ‘Tvoje lice zvuči poznato’ takav je show u kojem se natjecatelji moraju pokazati i dokazati na svim navedenim poljima. Dakle, žiri će podjednako promatrati sve aspekte scenskog nastupa – glazbeno, odnosno pjevačko umijeće, koreografiju, glumu, sve su to elementi na koje svaki natjecatelj mora pomno paziti jer mora utjeloviti nekoga drugoga - zvijezdu koja je svima poznata. Tako da neće im biti lako i priznajem, velik je izazov pred njima. I samom bi mi sigurno bilo jako zabavno biti i na drugoj strani, ali veselim se jako i ovoj ulozi žirija jer sam prvi put u jednoj takvoj komisiji.

24express: Igrali ste epizodu u blockbusteru ‘Mission Imposible: Ghost Protocol’, s Tomom Cruiseom, u kazalištu kod Jana Fabrea, bonskom teatru... Radite li sustavnije na inozemnoj karijeri ili kad dođu ponude?

Preko moje agencije Zona i moje agentice Amile Gajović iz Sarajeva, kad se pojavi neka potreba za nekakvim glasom, stasom iz ovih krajeva za filmove i serije, to dođe do nje i onda prođem ili ne audiciju. Još nemam agenta u Los Angelesu ili Londonu pa da se sustavno bavim svojom inozemnom karijerom. Skupilo se posljednjih nekoliko godina mnogo tih ‘nastupa’, ali sve to još služi kao kreativna terapija, jer maknuti se iz jednog okruženja promjena je koja umjetniku godi. Dobro je s vremena na vrijeme tako se pojaviti među ljudima koje ne poznaješ i provjeriti svoje sposobnosti, preuzeti neki zadatak kao kad si bio na drugoj ili trećoj godini ADU. To su zanimljive stvari čisto da se glumački organizam ne uspava.

>>> Više pročitajte u Expressu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.