News

Komentari 113

Ne dirajte im ravnicu, jer tu će parkirati. Neka kazne samo teku... Jer oni će se vratiti...

Ne dirajte im ravnicu, jer tu će parkirati. Neka kazne samo teku... Jer oni će se vratiti...

Kombi za kampanju Miroslava Škore parkirao je u Kneževim Vinogradima. Čitatelj kaže kako je bio na travi iza spomenika za poginule branitelje. Iz općine kažu da je komunalni redar na bolovanju

Stali su na travu i puštali glasnu muziku, nisu ni svijeće zapalili, a kamoli vijenac donijeli, ispričao nam je čitatelj koji je snimio kombi  Škorine kampanje na travnatoj površini iza spomenika za poginute branitelje u Kneževim Vinogradima u Baranji.

- Tražili su me da ih slikam. Na tom spomeniku je i ime mog brata i uopće nisu imali poštovanja prema poginulima. Užasno me to razljutilo. Ali nisam se htio svađati, okrenuo sam se i otišao - dodao je čitatelj koji nam je poslao fotografije.

Škorin tim bio je tamo 15 minuta, kako nam je rekao čitatelj, čula se dosta glasna muzika. Zvali smo policiju, no oni nisu imali nikakvu dojavu o tome, a tajnica pročelnice općine Kneževi Vinogradi nam je rekla kako je komunalno redarstvo na bolovanju i da to nije u njihovom području, već na području neke druge tvrtke koja se isto nije javljala na telefon.

Podsjećamo ,ovo nije prvi incident sa Škorinim kombijem. Nedavno je kombi koji za kampanju koristi pjevač udario u drugi auto kod naplatnih kućica Ježevo.

Nastala je manja materijalna šteta.

Najčitaniji članci