Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
35 komentara

Ne kopajte po smeću: Letak iz Avenue Malla šokirao građane

Na društvenoj mreži niz korisnika pobunio se tvrdeći kako nema potrebe za takvim zabranama dok iz Avenue Mall-a poručuju kako nisu imali drugog izbora nakon niza prigovora od posjetioca

Foto: Facebook
35 komentara

Avenue Mall...Sirotinjo i penzići... bit ćete privedeni, napisala je korisnica društvene mreže na Facebook grupi zajedno s fotografijom letka koju su službenici Avenue Mall nalijepili na stup u svojem centru. Letak je nalijepljen prije par tjedana i na njemu se upozoravaju građani da nemaju pravo iz kanti za smeće, koje pripadaju Avenue Mallu, vaditi ambalaže i otpad. Korisnici društvene mreže ostali su zgroženi objavom. Neki su se pitali zašto se brani ljudima da koji su ionako proživljavaju teške dane još brani jedini način da zarade za kruh. Nekoliko dana kasnije letak je skinut i više se u centru ne može pronaći. Pitali smo upravu zašto su nalijepili letak. 

Foto: Dario Šimović/Facebook

- Povod nastanka letka je taj što su se pojedini ljudi svakodnevno okupljali oko kanti, sakupljali željeni otpad, a ostalo razbacivali oko kanti za smeće. Takvo ponašanje je apsolutno neprihvatljivo i nedopustivo s naše strane - rekli su nam iz Avenue Mall i dodali kako su primili veliki broj prigovora na temu od posjetitelja i zakupnika. Navode kako osobe koje stvaraju nered i oglušile se na upozorenja njihovih zaštitara nema dodatnih posljedica. Inače centar je angažirao firmu koja se ekološki skrbi o odvozu otpada. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message