Obavijesti

News

Komentari 10

'Ne nasjedajte na prazne priče, u Zagrebačkoj županiji ćemo proizvoditi i dijelove za avione'

'Ne nasjedajte na prazne priče, u Zagrebačkoj županiji  ćemo proizvoditi i dijelove za avione'

Zagrebački župan Stjepan Kožić pozvao je građane da mu u drugom krugu lokalnih izbora daju podršku poručivši da je on jamac daljnjeg razvoja županije u kojoj će se uskoro proizvoditi i dijelovi za avione

VIDEO

"Stanovnicima Zagrebačke županije treba župan koji puno radi i ima mjerljive rezultate za bolji život stanovnika županije", poručio je u priopćenju Stožer koalicije Stjepana Kožića (koalicija stranaka predvođena HDZ-om) te pozvao stanovnike županije da ne nasjedaju na obmane i prazne priče protukandidata Mihaela Zmajlovića (SDP, HSS). 

Nabrajajući Kožićeva postignuća u proteklom razdoblju, navode kako je  Zagrebačka županija nekada bila predgrađe Zagreba, a danas je jedna od gospodarski najuspješnijih županija u kojoj zaposlenost raste, broj stanovnika ne pada, moderne škole grade se i u urbanim i ruralnim sredinama, a europskim sredstvima realiziraju se značajni infrastrukturni projekti, poput 883 milijuna kuna vrijedne vodoopskrbne mreže u četiri grada i deset općina u istočnom dijelu županije.

Zmajlović: Kožić je na vlast došao kada Facebook nije još ni postojao, što on može ponuditi?
Zmajlović: Kožić je na vlast došao kada Facebook nije još ni postojao, što on može ponuditi?

Upravo Zagrebačka županija ima najviše OPG-ova u Hrvatskoj te poduzetnike koji su po ostvarenim prihodima drugi u državi, a sukladno tome ova županija izdvaja najviše sredstava za bespovratne potpore u poljoprivredi i gospodarstvu, poručuje Kožićev stožer.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve su to, kažu, razlozi zbog kojih Kožić od 2001. sustavno ima podršku stanovnika Zagrebačke županije.

"U pet izbornih ciklusa, dva puta jednoglasnim odabirom Skupštine te tri puta na neposrednim izborima u prvome krugu, izabran je na mjesto župana. Prije dva tjedna, u prvom krugu dobio je podršku gotovo 45 posto stanovnika Zagrebačke županije koji su time jasno dali do znanja koga vide i dalje kao prvog čovjeka Županije", ističu u priopćenju.

"O mom radu govore realizirani projekti poput 60 izgrađenih škola i 20 gospodarskih zona, ističe Kožić, poručivši da se, za razliku od Zmajlovića, biračima predstavio s programom koji je realan i usklađen s proračunskim mogućnostima Županije, a samim time i izvediv.

Zmajlović: Kožić ne zna s kim je u koaliciji, sjedište županije je u hotelu, a on iz njega ne želi van
Zmajlović: Kožić ne zna s kim je u koaliciji, sjedište županije je u hotelu, a on iz njega ne želi van

"Prije 20 godina kada sam inzistirao na ulaganjima u poslovne zone prozivali su me da bacam novce, a danas su svi sretni jer se u našoj županiji proizvode dijelovi za automobile, a uskoro i za avione", rekao je Kožić.

Izrazio je žaljenje što njegov protukandidat smatra da su svi ljudi sa 68 godina potrošeni i za "otpad" jer su, kako Zmajlović voli reći, iz doba kada su se filmovi posuđivali u videoteci.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a