Obavijesti

Promo sadržaj

Ne visite pred televizorom - izađite i zabavite se udvoje!

Ne visite pred televizorom - izađite i zabavite se udvoje!
2

Koliko god vas to veseli, da bi se vaš odnos pravilno razvijao i rastao, trebate se povezati i na druge načine. Toliko je toga u čemu možete uživati samo vas dvoje

Ako ste i vi i vaš partner jedni od onih koji su već dugo u vezi i jedini izlazak udvoje vam je tjedni shopping, vrijeme je da se prestane vrtjeti u začaranom krugu poslovnih obveza, umora i ležanja pred televizorom, trgnete se i učinite korak dalje koji će unaprijediti vašu vezu. Toliko je toga što možete raditi zajedno! Naravno da je lakše leći i gledati omiljene serije i filmove, ali vrijeme nepovratno prolazi, a znate i sami da ga možete iskoristiti puno bolje. 

U redu je ponekad ostati kod kuće uz film ili maraton vaše omiljene serije, dekicu, vruću čokoladu i uživanje udvoje. Naravno da je i to jedna od savršenih večeri. Ali ne neprestano, svaku večer, iz dana u dan. Koliko god vas to veseli, da bi se vaš odnos pravilno razvijao i rastao, trebate se povezati i na druge načine. Toliko je toga u čemu možete uživati samo vas dvoje!

Zašto ne biste konačno naučili plesati? Ako vam je oduvijek bila velika želja naučiti plesati klasične plesove, možda biste sada konačno trebali uzeti brzinske kredite i krenuti u ostvarenje svojih snova. Istraživanja su nebrojeno puta dokazala da ne postoji bolji način da se dvoje ljudi bolje poveže od plesa. 

Ako vaš partner voli biciklirati, a vi niste u najboljoj formi, vjerojatno često odlazi na bicikliranje bez vas. E sada mu se možete pridružiti! Iznenadite ga tandem biciklom i neka vam on pomogne u bicikliranju. Zajedničkim snagama stići ćete do odredišta, a usput ćete se zabaviti i uživati u predivnoj prirodi i zelenilu. 

Ako oduvijek sanjate o tome da zaigrate tenis, pravo je vrijeme da si ispunite želju i upišete tečaj tenisa. Povedite partnera i kroz smijeh i igru stići ćete do odličnih rezultata. Nakon toga, tenis vam može biti jedna od zajedničkih aktivnosti kojima ćete raditi na odnosu. Možda nećete postati novi Goran Ivanišević ili Serena Williams, ali vjerujemo da ćete uživati u vremenu koje ćete provoditi zajedno. Osim tenisa, u dvoje još možete zaigrati i badminton ili stolni tenis. Vaš odnos će dobiti jednu novu dimenziju kroz nadmetanje, zabavu, pobjede, poraze, ali i ljutnju. Sve su to dijelovi koji vezu čine kvalitetnijom i ozbiljnijom.

Iznenadite partnera za rođendan i odvedite ga na kuglanje. Zabavite se udvoje uz grickalice i piće i večer će vam proletjeti u zabavi i veselju. Ako ste u strci s novcem i ove godine niste uspjeli uštedjeti za partnerov rođendan, postoji rješenje. Uz brzi zajam, riješit ćete sve već isti dan. Ispunite online obrazac Ferratum banke i večer za vas dvoje je samo vaša!

Prekinite dosadu vrućih ljetnih noći i zaigrajte šah ili neku od društvenih igara. Kartanje, monopoly, mlin, uno, rizik... Neke od spomenutih igara nisu jeftine, ali uz Ferratum banku, sve je moguće. 

Odlučite barem jedan vikend u mjesecu otputovati izvan grada. Volite rafting, a nikako da odete? Ljetni mjeseci su idealni za brze rijeke, kupanje i uživanje u jednom od predivnih malenih mjesta daleko od buke, stresa i usijanog asfalta! 

Dakle, nakon što ste na internetskim stranicama Ferratum banke ispunili online obrazac (ime i prezime, adresa, broj tekućeg računa i kontakt broj), automatizirani sustavi Jumio i Instantor će dodatno ubrzati proces odobravanja kredita. Ne morate odlaziti u banku, već putem Interneta možete priložiti presliku tekućeg računa i osobne iskaznice. 

Nakon što ste na mail dobili potvrdu o kreditu, potpisanu, te uz jamstvo za kredit, je dostavljate u banku. I to su svi koraci. Novac može već istoga dana biti na vašem računu, a sve zapravo ovisi o tome koliko ste brzi. 

Prestanite samo živjeti, počnite sanjati. Prestanite odgađati svoje snove, odlučiti ih ostvariti sada i ovdje. Bit ćete zadovoljniji i ispunjeniji, a taj zajednički put dat će vam i bitne odgovore o vama i vašoj vezi.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.