Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ne želi pokopati ženu dok ne pronađu njezinu glavu

Fatmu je brutalni ubojica ubio prije mjesec dana, odrubivši joj glavu koju je odnio sa sobom. Nije ostavio ni traga u kući. Policija ga ne može naći

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
5 komentara

Nepoznati muškarac je prije nešto više od mjesec dana upao u kuću Fatme (37) i Nari N.(40) u njemačkom Kerpenu. Bez razmišljanja Fatmi je odrubio glavu i s njom istrčao iz kuće. Udovac Nari, sada već ljut na policiju, moli da se pronađe Fatmina glava kako bi je mogao dostojno pokopati. Policija još nije našla monstruma, koji je Fatmi odrubio glavu. Mrtvu majku pronašla je najstarija kćer (17) po povratku iz škole. Odmah je nazvala policiju i oca. Ubojstvo je za policiju potpuna zagonetka jer nema svjedoka zločina, a ubojica za sobom nije ostavio nikakav trag dok su sve vrijednosti ostale u kući tako da ni motiv ubojstva nije poznat.
- Ne znam kako bih objasnio ovaj zločin. Djeca se užasno boje i svaki dan plaču. Ne znam više kako ih utješiti - kroz suze kaže Nari. Udovac je u srijedu sa odjela patologije preuzeo tijelo svoje žene, no ne želi ga pokopati bez njezine glave.

Možda vas zanima i ovo:
Message