Obavijesti

News

Komentari 165

Nećeš pobjeći, lopove! Doge Kyra i Uzi spriječile su pljačku

Nećeš pobjeći, lopove! Doge Kyra i Uzi spriječile su pljačku
8

Trojica mladića pokušala su ukrasti povrće na polju u Međimurju. Zatekla ih je vlasnica Smiljana, a jedan od njih je nasrnuo na nju. Tada su došle njezine doge

VIDEO

Smiljana (49) i Slavko Sinko (54) zaputili su se u petak u polje Popovčica u Međimurju gdje uzgajaju povrće.

U šetnju su supružnici poveli i svoje ljubimce, argentinske doge Kyru i Uzija de Alfu Sieru, no njih su ranije pustili iz auta da se istrče.

- Na stablu uz polje su bili naslonjeni bicikli, a alatnica širom otvorena. Znala sam da nešto nije u redu, a onda sam ugledala i tri mladića - kaže Smiljana, koja je smogla hrabrosti i počela braniti imovinu čekajući supruga, koji je otišao parkirati auto. Njih trojica nasrnuli su na Smiljanu, koja im je zaprijetila da će njezin muž pozvati policiju.

- Počela je svađa, mladići su žestoko psovali. Ja sam se držala za njihov bicikl, a jedan od njih nasrnuo je na mene i jako me odgurnuo. Onda se pojavio mužjak Uzi i skočio mu na prsa. Sva sreća što imaju ogrlice, nekako sam ga svladala do dolaska muža. Bojim se da bi loše prošao - zaključuje Smiljana te dodaje kako su njezini ljubimci odgajani da zaštite imovinu i svoje vlasnike. No hrabri ljubimci nisu se dali smesti te su odlučno krenuli u borbu protiv mladih razbojnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U jednom trenutku Uzi mi se istrgnuo iz ruku. Psi su tada razbojnike okružili u polju i nisu im dali da pobjegnu. Muž je mobitelom pozvao sina Darka, koji ih je jednim zviždukom dozvao k sebi - opisuje nam vlasnica doga, koju je sve jako pogodilo.

Razbojnici su se ovoga puta izvukli i pobjegli preko polja u šumu. Obitelji Sinko i prije su krali s parcele. Za Uskrs su ostali bez cisterne za navodnjavanje zapremine 1000 litara, željeznih stupova, a s polja povrća, od čijeg uzgoja žive, stalno im nešto uzimaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 165
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću
POSTIZBORNI PREGOVORI

Iz SDP-a najavili izvanredno obraćanje nakon sjednice Ustavnog suda o Milanoviću

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1