Obavijesti

News

Komentari 93

'Neka Pavić kaže, ako zna, tko bi nasilnicima davao 250 kuna'

'Neka Pavić kaže, ako zna, tko bi nasilnicima davao 250 kuna'
5

Nenad Stazić kaže da u Vladi, poput Mubaraka, ne vide da ih narod više ne želi. Predsjednik Josipović ne vjeruje da je itko financirao huligane u subotu

VIDEO

Glasnogovornik Vlade Mladen Pavić izjavio je da su neke oporbene stranke nasilnicima zbog kojih je jučer potekla krv zagrebačkim ulicama plaćale po 250 kuna da izazivaju nerede. SDP-ovcima su takve izjave smiješne te se pitaju zbog čega Pavić ne kaže o kome se radi jer i njih zanima.

- Hahaha koja glupost! Komično mi je to. Ne znam tko bi platio po 250 kuna nasilnicima. Pa kad već Pavić zna, neka kaže. Šalu na stranu. Građanima je dozlogrdilo, a očito to samo Vlada ne vidi. Oni poput Mubaraka ne vide da ih narod više ne želi. Ne znam što čekaju s objavom datuma izbora, valjda se nadaju nekom čudu, a do tada bojim se neke stvari će izmaći kontroli. Štoviše već izmiču, a dovoljan je neki nekontrolirani incident da se sve razbukta - rekao je Nenad Stazić (SDP). Njegova stranačka kolegica Željka Antunović ističe da je SDP velika stranka koja, da želi, može sama organizirati prosvjede te da im za to ne trebaju nasilnici.

- Ne znam na koga je aludirao, no to nije bila izjava glasnogovornika Vlade već glasnogovornika HDZ-a, stanke koja je očito u strahu od svega što se događa. Ova izjava podsjeća me na Gadafijeve izjave gdje se u svakom traži krivac osim u neefikasnoj vlasti koja je i dovela do ovakve gospodarske situacije u zemlji. Na taj način pokušavaju probleme staviti pod tepih. SDP je velika stranka koja, da želi sama može organizirati prosvjede i promjenu vlasti te nam za tone trebaju huligani koji rade onakve nerede. Dapače nasilje osuđujemo - rekla je Željka Antunović (SDP). Ranko Ostojić je pak rekao kako je SDP protiv bilo kakvog oblika nasilja te je naglasio kako je Pavićeva izjava opasna jer je on glasnogovornik Vlade, piše Dnevnik.hr.

Vesna Pusić (HNS) je rekla kako je Pavićeva izjava apsurdna i neozbiljna te kako se takvim optužbama pokušava skrenuti pozornost s onog što je zaista pitanje političke odgovornosti. 

Josipović: Ne vjerujem da bi itko financirao huligane

Ni u HDSSB-u se nisu prepoznali u Pavićevoj izjavi. Kažu da podupiru mirne prosvjede jer su građani s pravom ogorčeni. Slobodni su bili ukazati "hrvatskoj policiji da je prvenstvena uloga policije štititi narod od lopova, a ne štititi lopove od naroda.

- Gospodin Pavić i predstavnici vlasti izgubljeni su u vremenu i prostoru. Nitko normalan više ne vidi načina kako da ukažu Vladi na nezadovoljstvo pa jedino što je narodu preostalo je ulica. Vlada je pokazala da je gluha i slijepa jer oglušili su se na sve primjedbe branitelja, radnika i ostalih nezadovoljnih građana. Što se plaćanja nasilnika tiče, to bi gospodin Pavić trebao objasniti od kuda mu te informacije i na koga se odnose. HDSSB sigurno nikome ne bi platio za takvo što - rekao je Vladimir Šišljagić (HDSSB).

I predsjednik Ivo Josipović osvrnuo se na navode o potplaćenim nasilnicima.

- Ja tih podataka nemam. Znam da su neke desne stranke pomagale dolazak iz određenih krajeva, to je dio politike, ali ne vjerujem da je itko financirao huligane - rekao je predsjednik. Dodao je da su nasilnici svojim divljanjem u subotu uvrijedili Zagreb. Kaže kako su oni došli tamo s ciljem izazivanja nereda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na romobilu: Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura
DOBIO 13 GODINA ZATVORA

Bivši policajac pljačkao banke pa bježao na romobilu: Prijeteći pištoljem uzeo je 80.000 eura

Bivši policajac Denis Lingart nepravomoćno je osuđen zbog 18 razbojništava i jednog u pokušaju. Mete su mu bile banke, Fina...