Obavijesti

News

Komentari 49

Nekad mafijaš, danas pastor: Ima 13 djece sa sedam žena

Nekad mafijaš, danas pastor: Ima 13 djece sa sedam žena
1

SAD: Pastor Thom Miller (61) je u braku s Belindom (44) i  Rebom (20). Reba koju je oženio prošle godine, rodila je prije dva mjeseca njihovo prvo dijete

VIDEO

Pastor Thom Miller (61) je u braku s Belindom (44) i Rebom (20). Reba, koju je oženio prošle godine, rodila je prije dva mjeseca njihovo prvo dijete, malenu Catherine Angelicu. Obje "žene sestre" planiraju ju odgajati zajedno. Reba će biti majka, a Belinda mamica.

Thom ima 13 djece sa sedam različitih žena. On je bivši mafijaš koji sada vodi crkvu u Mansfieldu u američkoj saveznoj državi Ohio i često posjećuje zatvorenike.

- Mi smo svi roditelji malene Catherine i svi ćemo sudjelovati u njezinom odgoju. Bolje je da ima dvije mame nego samo jednu - rekao je Thom.

Two Wives And A Baby: Polyamorists Welcome A Newborn

Dodao je da je mala Catherine upotpunila njihovu obitelj. Tvrdi da su Belinda i Reba zadovoljne i sretne u njihovoj vezi

- Imamo pravo na dijete i svi troje ćemo je voljeti i biti njezina obitelj - kaže Thom.

Par je Rebu upoznao dok je volontirala u kuhinji u njihovoj crkvi. Thom poznaje Rebu još iz djetinjstva, a kada je bila tinejdžerka počeo ju je, kaže, cijeniti kao ženu. Dok je Reba rađala, s njom su bili Belinda i Thom. Belinda ima sedmero djece, a sada svoja iskustva prenosi Rebi. 

- Sretna sam što imam sestru Belindu koja mi može pomoći. Kada sam umorna, Belinda se brine za Catherine - kaže Reba.

Jamie (18), Belindina kći, živi s obitelji i kaže da je oduševljena što ima dvije majke i oca. Kaže i kako se nada da će i ona jednog dana biti "žena sestra" i sviđa joj se što će s drugom ženom moći dijeliti kućanske poslove, piše Daily Mail.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.