Obavijesti

News

Komentari 7

Nema kiše 15 minuta... Da joj se nije nešto grozno dogodilo?

Nema kiše 15 minuta... Da joj se nije nešto grozno dogodilo?
3

Idućih dana u unutrašnjosti većinom stabilno i barem djelomice sunčano. Dnevna temperatura zraka u postupnom porastu. Od nedjelje na Jadranu pretežno sunčano i toplije

VIDEO

I danas će još ponegdje pasti malo kiše, ali će biti i više sunčanog vremena nego u četvrtak i petak. Jutro većinom malo svježije nego prošlih dana, u unutrašnjosti ponegdje uz maglu, samo rijetko pri tlu i slab mraz, a danju će biti malo toplije, iako i dalje uz temperaturu nižu od prosječne za sredinu listopada.

Od nedjelje još stabilnije te sunčanije i toplije, zamjetnije od srijede, kada će pojačati jugozapadnjak i jugo, a do tada razmjerno svježe, po nizinama unutrašnjosti uz čestu jutarnju maglu, ponegdje i slab mraz, uglavnom pri tlu, piše HRT.

U subotu u Slavoniji, Baranji i Srijemu promjenjivo, prijepodne i pretežno oblačno, mjestimice s kišom, osobito u Posavini. Vjetar povremeno umjeren sjeverozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 8 °C, a najviša dnevna oko 12 °C.

U središnjoj Hrvatskoj jutro malo svježije, a dnevna temperatura malo viša nego na istoku. Bit će promjenjivo oblačno i uglavnom suho, ujutro ponegdje uz kratkotrajnu maglu.

Na sjevernom Jadranu i u gorju djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. Ujutro po gorskim kotlinama ponegdje može biti magle. Uz obalu će ujutro puhati umjerena bura, zatim sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura od 2 do 4 °C, na Jadranu između 8 i 11 °C. Najviša dnevna od 10 do 12 °C, uz obalu između 15 i 17 °C.

U Dalmaciji promjenjivo oblačno, mjestimice s kišom, a mogući su i pljuskovi, osobito u unutrašnjosti. Puhat će povremeno umjeren sjeverozapadni vjetar. Temperatura ujutro od 6 do 8 °C, na moru između 11 i 13 °C, a najviša dnevna uglavnom od 15 do 18 °C.

Podjednako toplo bit će i na jugu Hrvatske, gdje će biti promjenjivo i nestablno. Mjestimice će biti kiše, pa i u obliku pljuskova, osobito u prvom dijelu dana. Vjetar slab do umjeren zapadni i jugozapadni."

Početkom novoga tjedna stabilnije, ali...

"Idućih dana u unutrašnjosti većinom stabilno i barem djelomice sunčano. Ujutro mjestimice magla, a početkom idućeg tjedna ponegdje i slab mraz. Dnevna temperatura zraka u postupnom porastu.

Od nedjelje na Jadranu pretežno sunčano i toplije. Puhat će slaba do umjerena bura i sjeverozapadni vjetar, a u utorak jugo i jugozapadnjak.", prognozirao je za HRT mr. sc. Dragoslav Dragojlović iz DHMZ-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.