Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Neno Belan i Marko Tolja posebni gosti Las Vegas Showa

Neno Belan i Marko Tolja posebni gosti Las Vegas Showa
2

Posebni gosti Las Vegas Showa koji će se održati u zagrebačkoj Laubi 30. ožujka ove godine bit će sjajni Neno Belan i Marko Tolja! Obojica glazbenika već su dobro poznata domaćoj javnosti

VIDEO

Publika u Laubi imat će jedinstvenu priliku poslušati ova dva vrhunska pjevača u novom ambijentu, upravo na ekstravaganzi koju priprema organizacija Las Vegas Showa.

Uz Roberta Marekovića, lidera Swingersa, pjevačica i domaćica showa će biti maestralna Danijela Večerinović. Publiku očekuju poznate melodije, ("New York, New York", "La Bamba", "Crazy Little Thing Called Love", "Viva Las Vegas"...) u raskošnim aranžmanima benda sastavljenog od 11 članova s poznatim gostima, a show će oplemeniti plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre, plesna škola swinga te naravno puna Lauba i sjajna atmosfera.

Kako je već najavljeno, Las Vegas Show napravljen je u maniri klasičnog zabavljačkog showa koji možete naći na najpoznatijoj vegaškoj ulici znanoj kao „Strip“, a priprema se već mjesecima. Vegas show je raskošan, dinamičan, šaren i baziran na repertoaru grupe Swingers koja nosi iskustvo nastupanja u čak deset zemalja. 

Showu je podijeljen u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić, a kroz to dinamično glazbeno putovanje vodit će vas Robert Mareković, koji ne samo da je lider banda Swingers nego i cijenjeno radijsko voditeljsko ime. Nakon showa je organiziran i after-party na kojem će DJ biti legendarni Tomo Ricov. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Entrio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!