Obavijesti

News

Komentari 31

U Benkovcu dva vozača u dva Fiata odbili poslušati policajce

U Benkovcu dva vozača u dva Fiata odbili poslušati policajce
1

Jedan vozač Fiata se zaustavio, a dvoje putnika iz njegovog auta su pobjegli. Nije htio ugasiti auto niti izaći, a kasnije je i napao policajca. Drugi je pobjego od policije, ali su ga građani uhvatili

VIDEO

Vozač neregistriranog automobila marke Fiat Punto nije htio stati na kontrolnom punktu u Stankovcima kraj Zadra. Došao je oko 19.20 sati iz smjera Šibenika vozeći prema Benkovcu i nije poslušao policajce koji su mu mahali "lizalicom" da stane. Policijski automobil odmah je krenuo za njim. Nije daleko odmakao. Dvoje putnika koje je vozio, pobjegli su iz njegovog automobila, jer su vidjeli da je vrag odnio šalu te su otrčali na teško pristupačan teren. Jedan policajac krenuo je za njima, ali ih nije uspio sustići.   Vozač je, međutim, ostao u vozilu i nije htio poslušati policajce. Nije htio ugasiti auto ni izaći iz vozila. Štoviše, napao ih je.

- Vozač se oglušio na zapovijedi policijskih službenika te nastavio vožnju. Službenim vozilom policajci su krenuli u potragu za vozilom, te ga ubrzo sustigli, kojom prilikom su se dvije osobe iz vozila udaljile, dok je vozač ostao u vozilu te i dalje odbijao policijske zapovijedi tako što nije htio niti ugasiti motor niti izići iz vozila da bi potom i fizički nasrnuo na policajca, kojeg je lakše ozlijedio. Uz uporabu sredstava prisile priveden je u prostorije policije. Utvrđeno je kako se radi o 22-godišnjaku nad kojim je tijeku kriminalističko istraživanje - priopćili je Ivana Grbin, glasnogovornica  zadarske policije.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o starom policijskom znancu iz Stankovaca, poznatom po imovinskim deliktima i kaznenim djelima s elementima nasilja. Kako nije htio izići iz automobila, policajac ga je htio izvući pa ga je vozač udario.

Još je jedan vozač Fiata Punto imao problema s policijom u Benkovcu. Policajci su kontrolirali promet i oko 19 sati u utorak zaustavili Punto kojeg je vozio 21-godišnjak. Ali vozač je dao petama vjetra! Uhvatili su ga građani.

- Nakon zaustavljanja vozila, vozač je izišao iz vozila i pokušao pobjeći, međutim nedaleko je sustignut uz pomoć građanina te je priveden u prostorije policije. Nad istim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je sankcioniran zbog više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama: vožnju pod utjecajem alkohola, odbijanje testa za utvrđivanje prisutnosti alkohola i droga te nepostupanje po naredbama policijskih službenika - priopćili su iz zadarske policije.

Policajci su odveli  još jednog vozača na otrježnjenje iza rešetaka. On je vozio Passat zadarske registracije i nje bježao. Zaustavili su ga pola sata iza ponoći u srijedu.

- Policijski službenici su zatekli su 25-godišnjeg vozača kako upravlja Volks Wagen Passatom zadarske registracije na cesti D-502 u Smilčiću. Vozio je pod utjecajem alkohola od 1,34 promila. Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do otrežnjenja - kaže Ivana Grbin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava