News

Komentari 108

Nestalog Igora (24) pronašli su u Vicenzi, tvrdi da je bio otet

Nestalog Igora (24) pronašli su u Vicenzi, tvrdi da je bio otet

Igor Fehir (24) nestao je 28. lipnja, a pronađen je u Vicenzi. Njegova majka kaže da joj se javio da je dobro. Navodno su ga oteli muškarci odjeveni u policijske uniforme

Otela su me tri kriminalca odjevena u odore hrvatskih policajaca. Bit će sve u redu, sad sam na sigurnom, napisao je Igor Fehir (24) majci Ružici u poruci.

Mladić je nestao 28. lipnja nakon što je od kuće u Rijeci otišao na vožnju biciklom, piše Novi list. Obitelji se javio SMS-om u subotu, a njegova braća odmah su krenula u Italiju. Nagađa se da su ga oteli trgovci organima. Ugurali su ga u kombi i krenuli u Italiju gdje im je pobjegao. U trgovini u Vicenzi je pozvao policiju. Zbog posjekotina su ga pregledali u bolnici u tom gradu. Cijelim slučajem bavi se i talijanska policija. Kako doznajemo od primorsko-goranske policije Fehir se nalazi na ispitivanju u Interpolu gdje pokušavaju utvrditi govori li istinu.

- Meni je bitno da je živ i zdrav. Rekao mi je da se ne brinem i da će se brzo vratiti - rekla je Večernjem listu njegova majka Ružica Fehir.

Najčitaniji članci