Obavijesti

News

Komentari 24

Svi su mislili da je mladić otet, a on šeta po plaži na Tajlandu

Svi su mislili da je mladić otet, a on šeta po plaži na Tajlandu
3

Jordan Jacobs je posljednji put viđen na otocima Phi Phi u subotu odakle je otišao s lokalcem u koji mu je ponudio besplatan prijevoz do najvećeg otoka u arhipelagu

VIDEO

Mladi Britanac Jordan Jacobs (21) nestao je na Tajlandu samo nekoliko dana prije nego se trebao vratiti kući u Wiltshire. Nakon što je njegov misteriozni nestanak zaintrigirao javnost, policija je objavila kako su ga našli kako šeće plažom, prenio je BBC.

Okolnosti njegovog nestanka bile su prilično čudne. Naime, Jordan je posljednji put viđen na otocima Phi Phi u subotu odakle je otišao s lokalcem u 20-im godinama koji mu je ponudio besplatan prijevoz do najvećeg otoka u arhipelagu Koh Phi Phi Dona. 

Idućeg jutra Jordan je poslao majci poruku na Facebook u kojoj joj govori da mu je žao što se više neće vidjeti i da ih voli, rekla je njegova sestra Emily za Daily Mail.

Zarobio ga muškarac?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uznemireni roditelji tražili su ga da im se javi, a on je majci poslao broj na kojeg ga može nazvati. Tada joj je rekao da ga muškarac ne želi pustiti s otoka i da se boji. Bio je uznemiren. 

Telefon s kojeg se javio posudio je od turista s Cipra koji je kazao da mu je mladić prišao u restoranu na Koh Phi Phi Donu, a bio je bos i nije imao ruksak.  

Svoje stvari ostavio je u hostelu gdje su ostali i njegovi prijatelji s kojima je putovao. 

Zabrinjavajuće poruke

Jacobsi su bili uvjeeni kako je Jordanov nestanak povezan s misterioznim muškarcem za kojeg njegovi prijatelji kažu da radi na farmi ili je njen vlasnik na Koh Phi Phi Donu.

Jordan se još jednom javio svojoj sestri Emily. U ponedjeljak su se kratko dopisivali preko Facebooka. Pitala ga je je li dobro, gdje je, i je li na sigurnom, a on joj je odgovorio da 'mora sve zaštititi'

- Rekao sam previše. Ne mogu pričati. Volim te - napisao je sestri i više se nije javljao. Emily kaže da takva komunikacija nije tipična za Jordana i da su njihovi roditelji jako zabrinuti. Majka im boluje od raka i već šest mjeseci ide na terapije, ali namjeravala je preskočiti liječenje i otići na Tajland tražiti svog sina. Inače Jordan je na proputovanju Australijom i Azijom od studenog prošle godine, a kući se trebao vratiti ove srijede.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.