News

Komentari 11

Nestao prije 45 godina, našli ga u autu na dnu rijeke: 'Majka mu nije to dočekala, ali lakše mi je'

Nestao prije 45 godina, našli ga u autu na dnu rijeke: 'Majka mu nije to dočekala, ali lakše mi je'

Kyle Clinkscales (22) nestao je 27. siječnja 1976. godine. Njegovi roditelji su se nadali da će se jednog dana vratiti kući. Nažalost to nisu dočekali...

Američka policija mogla bi riješiti jedan od najstarijih hladnih slučajeva. Kyle Clinkscales nestao je 27. siječnja 1976. godine. Tada je imao 22 godine i bio je student. Svojim Ford Pintom se iz američke savezne države Georgia vraćao na fakultet u Alabami. No na fakultet nikada nije stigao. Policija je 45 godina tražila mladića i automobil. Ispumpavali su jezera, tražili ga posvuda, slijedili su različite teorije. Zvali su ih različiti svjedoci, a zbog lažne izjave koja je policiju odvela na krivi trag jedan je čovjek završio u zatvoru.

Roditelji nestalog mladića godinama su se nadali da će ga pronaći. Otac je umro 2007., majka 2021., a braću i sestre Kyle nije imao. Majka se nadala da će se njezin sin jednoga dana vratiti kući i nažalost nije doživjela pronalazak sina.

Policija je naime, 7. prosinca dobila poziv koji su dugo čekali. Svjedok je rekao da se u maloj rijeci kod grada Cusseta u Georgiji nalazi vozilo. Vozilo je bilo zahrđalo no policija je brzo shvatila da je riječ o Fordu koji je vozio Kyle.

U vozilu su našli njegove dokumente i kreditne kartice. Također su našli i kosti muškarca. Vozilo i dalje pretražuju. Policija kaže kako ubojstvo ne mogu još isključiti, ali moguće je i da je došlo do prometne nesreće u kojoj je automobil sletio s ceste.

- Uvijek smo se nadali da ćemo naći Kylea prije nego mu majka umre. Nažalost to se nije dogodilo. No budući da smo izgleda našli i njega i auto, malo mi je lakše - kaže šerif James Woodruff, prenosi Bild. 

Najčitaniji članci