Obavijesti

News

Komentari 64

'Nešto je u zraku, već dva puta ovaj mjesec sam prisilno sletio'

'Nešto je u zraku, već dva puta ovaj mjesec sam prisilno sletio'
1

Problemi su bili meteorološke prirode pa sam morao sletjeti na vojni aerodrom u Udbinu. Nije ništa strašno, sve je u redu, bio sam sa kolegom, rekao nam je pilot Teodor Goričanec

VIDEO

Pilot Teodor Goričanec koji je nedavno morao prizemljiti avion na autocestu, ponovno je imao peh, ali i sreću u nesreći. Dok je upravljao avionom prema Sinju, procijenio je da do tamo ne može stići te je sletio na pistu u vojarni. 

- Mora da je nešto u zraku da mi se u mjesec moram dva puta prisilno sletjeti - rekao nam je Goričanec. 

Umjesto na sinjskom aeromitingu, vrijeme je proveo u Udbini. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:15

- Problemi su bili meteorološke prirode pa sam morao sletjeti na vojni aerodrom u Udbinu. Nije ništa strašno, sve je u redu, bio sam sa kolegom. Jedino mi je žao što nismo stigli na aeromiting u Sinj - rekao nam je pilot Goričanec. Ni on ni njegov kopilot srećom nisu ozlijeđeni. 

Po avion došla vučna služba 

- Zbog kvara na indikatoru goriva civilna letjelica prisilno je sletjela u vojarnu 'Josip Jović' u Udbini. Vojna i civilna policija obavile su očevid kako bi se utvrdile okolnosti događaja. Utvrđeno je kako je letjelica osigurana. S obzirom da nema instrumente za noćno letenje nije mogla poletjeti sinoć te je zadržana na prostoru vojarne - priopćili su iz Ministarstva obrane za Vijesti.hr. Nije riječ ni o nesreći ili ozbiljnoj nezgodni, no sve je prijavljeno Hrvatskoj agenciji za civilno zrakoplovstvo. 

Jutro nakon nesreće pilot je pokušao poletjeti iz Udbine, no zbog vremenskih uvjeta nije mogao. Letjelica je do večeri bila u vojarni, a zatim je po nju došla vučna služba. 

Podsjetimo, pilot Teodor Goričanec je prije dva tjedna prisilno morao sletjeti Cessnom na autocestu prema Rijeci. Nakon nesreće su Cessnu rastavili i skinuli krila. Prevezli su je do Lučkog gdje su ju policija i agencija za zrakoplovstvo zapečatila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.