News

Komentari 120

NEVJEROJATNA SNIMKA: Pijan u Koprivnici udario u benzinsku, automobil se skoro prevrnuo

NEVJEROJATNA SNIMKA: Pijan u Koprivnici udario u benzinsku, automobil se skoro prevrnuo

Vozač je napravio pravi kaos na Petrolovoj benzinskoj postaji u Koprivnici. Vozio je pod utjecajem alkohola (1,86 promila). Na snimci se vidi kako se kabrio s troje ljudi skoro prevrće na krov

Petak, 25. lipnja. Nadzorna kamera na Petrolovoj benzinskoj postaji u Koprivnici. Kraj jedne od pumpi stoji Opel. Vozač odjedanput refleksno okreće volan, iako stoji na mjestu. U njega se zabija Peugeot kabrio. Gotovo se okreće na krov. 

Pogledajte video: Dramatična snimka sudara u Koprivnici

Imao 1,86 promila

Kako su nam rekli iz PU Koprivničko-križevačke, pijani vozač zabio se u Petrolovu benzinsku u petak 25. lipnja u 19.50 sati. Peugeot kabrio vozio je muškarac (41). Izmjerili su mu 1,86 promila alkohola u krvi.

Zbog neprilagođene brzine izlaskom iz zavoja je prešao na suprotnu stranu kolnika, prilaznu cestu benzinske postaje. Prednjim dijelom auta udario je u betonski rubni kamen prešao preko travnate površine, udario u čempres te prilikom rotacije vozila stražnjim dijelom vozila udario u metalni nosač prometnog znaka te je prometni znak udario u poklopac motora vozila Mercedes koprivničkih registracija kojeg je prethodno zaustavila 57-godišnja vozačica. Vozač s vozilom Peugeot se i dalje nastavio rotirati te je prednjim dijelom udario u rubni kamen na kojem se nalazi agregat za točenje pogonskog goriva te stražnjim bočnim dijelom vozila udario u prednji dio Opela koprivničkih registracija koji je bio kraj agregata.

Vozač je smješten posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Iz policije su potvrdili da na sreću nije bilo ozlijeđenih, već je nastala samo materijalna šteta. 

Najčitaniji članci