Obavijesti

Promo sadržaj

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova vrhunske kvalitete i nositelj priznanja Best Buy

Nexe crijep – br. 1 u kategoriji crjepova vrhunske kvalitete i nositelj priznanja Best Buy
3

Crijep za sva podneblja koji nudi velik izbor boja i velik format

S više od 90 godina tradicije, Dilj d.o.o. Vinkovci proizvodi crjepove koji će vam pružiti savršenu funkcionalnost, prekrasan dizajn i kvalitetu s jamstvom od 50 godina. Prirodni glineni crijep Nexe sinonim je crijepa s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Ponosni je nositelj nagrade Best Buy i br. 1 u kategoriji crjepova.

Prema istraživanju provedenom od strane ICERTIAS - International Certification Association GmbH, organizacije koja predstavlja glas potrošača, u kategoriji Best Buy Award Croatia Construction 2018/2019 priznanje je dodijeljeno članici Nexe Grupe - Dilj d.o.o. Vinkovci kao proizvođaču vrhunskog prirodnog crijepa. Nexe crijep prvi je izbor građevinskih stručnjaka i uradi sam pojedinaca. U nedavno provedenoj Internet anketi na pitanje „Navedite naziv proizvođača crijepa koji u Hrvatskoj nudi najbolji omjer cijene i kvalitete“, najveći broj ispitanika odgovorio je: Nexe.

Razumljivo jer su crjepovi Dilja iz Vinkovaca simbioza tradicije i kvalitete, izrađeni od najkvalitetnijih sirovina, pouzdane trajnosti i bezvremenskog dizajna. Nexe crjepovi svojom kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju sam vrh svjetske ponude kad je u pitanju optimalna uporaba, ali i izgled jedne od najdragocjenijih stvari – vašeg životnog prostora.

Uzimajući u obzir sve specifične klimatske karakteristike, Nexe crjepovi pogodni su za sva podneblja. Dvostruko utoreni Nexe crjepovi Glinex i crijep velikog formata Cezar namijenjeni su kontinentalnim područjima. Zbog svoga kontinentalnog izgleda i utora namijenjenih što bržoj odvodnji oborina, geometrija proizvoda je osmišljena tako da se stvori crijep s velikim pomičnim područjem (CEZAR i do 5 cm) i vrhunskim brtvenim svojstvima (sustav dvostruke brtve) čime se povećava sigurnost i raznolikost primjene. Valens, ravni crijep svojim atraktivnim i modernim dizajnom daje poseban šarm modernim objektima. Posebno ga odlikuje veliko pomično područje što ga čini pogodnim i za sanacije. Za mediteransko područje prilagođeni su modeli Nexe crijepa Mediteran te crjepovi velikog formata Oktavijan i Dioklecijan. Tradicionalno, već dugi niz godina mediteranska krovišta se pokrivaju Mediteranom koji je svojim dizajnom i visokim valom posebno prilagođen za niske nagibe krova kao i za jake udare bure. Svojim povećanim brtvama omogućuje puno kvalitetnije zatvaranje prodora vode i uklapanje na krovu. Također se na mediteranskim krovovima često zna naći i Nexe crijep velikog formata Dioklecijan i Oktavijan. Dioklecijan i Oktavijan su posebno pogodni zbog svoga izgleda i izvrsnih brtvenih karakteristika i za mediteranska i za kontinentalna krovišta.

Dobar krovni pokrov mora biti trajan i postojan na svim vremenskim uvjetima. Posebno je poželjno da je vodonepropustan, ali i jednostavan za ugradnju te lak za održavanje. Krov koji će nas zadovoljiti mora imati mogućnost lake rekonstrukcije, a posebno je važna njegova ekološka prihvatljivost. Glineni crijep, kao najrasprostranjeniji materijal za izradu krovova, posjeduje sve te optimalne karakteristike. Za razliku od betonskog i limenog pokrova, glineni crijep karakterizira bolja paropropusnost i veća čvrstoća proizvoda. Tradicija u korištenju, povoljna cijena i dugotrajna garancija, više su nego dobri razlozi za izbor Nexe glinenog crijepa pri pokrivanju vašeg krova.

Više informacija o svim modelima crjepova možete saznati na webu www.nexe-crijep.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura