Obavijesti

News

Komentari 4

'Nisam 'žetončić', ne poznajem Bandića i nisam njegov čovjek'

'Nisam 'žetončić', ne poznajem Bandića i nisam njegov čovjek'
1

ISPRAVAK Denis Hrestak reagirao je na članak "Novi krug obračuna u SDP-u? Partijski neprijatelj - Buhtla", objavljen na našem portalu i u novinama

Hrestak u svom zahtjevu za ispravkom navodi sljedeće:

- Autor teksta netočno i s jasnom namjerom da neistinama naruši moj ugled, čast i dostojanstvo navodi: "Bernardić je okružen Bandićevim ljudima, skrivenim "žetončićima". Express je nedavno radio detaljnu analizu pa se pokazalo kako je riječ o velikoj rezervnoj vojsci žetončića zagrebačkog gradonačelnika. Denis Hrestak u APIS je svojedobno stigao iz kvote Grada Zagreba, iz Bandićeve uprave, što je protivnicima bio jasan znak da će Bandić kontrolirati zagrebački SDP."

Nikada nisam radio u upravnim tijelima Grada Zagreba niti bilo kojem trgovačkom društvu niti javnoj ustanovi kojoj je osnivač Grad Zagreb, pa je potpuno netočna tvrdnja autora teksta da sam "stigao iz kvote Grada Zagreba, iz Bandićeve uprave."

Također, uprava APIS IT-a se po društvenom ugovoru imenuje na zajednički prijedlog RH i Grada Zagreba i ne postoje nikakve "kvote" kako ih autor tekstova naziva. Svi članovi Uprave se imenuju na osnovu odluke Vlade RH i odluke Skupštine Grada Zagreba, što je vrlo lako provjerljivo.

Gradonačelnika Grada Zagreba g. Milana Bandića ne poznajem, nikad se nisam sreo niti razgovarao s njim, pa samim time i ne mogu biti "Bandićev čovjek". Nemam nikakvu funkciju u SDP-u, nisam zastupnik u saboru, niti u Skupštini Grada Zagreba, pa je spominjanje moga imena u kontekstu "žetončića" navedeno isključivo s ciljem da mi se naruši ugled i nanesu duševne boli.