News

Komentari 3

Nisu našli tijelo u podmornici: I dalje traže švedsku novinarku

Nisu našli tijelo u podmornici: I dalje traže švedsku novinarku

Novinarka Kim Wall (30) nestala je nakon što je bila na podmornici Petera Madsena. Podmornica je potonula pa se sumnjalo da je ubio ženu i potopio podmornicu kako bi prikrio tragove

Danski policajci koji tragaju za nestalom švedskom novinarkom pretražili su potonulu podmornicu Petera Madsena, međutim nisu pronašli tijelo, prenosi Sky.

Madsenova podmornica UC3 Nautilus jedna je od najvećih privatnih podmornica. Potonula je u petak kod Kopenhagena, a Madsen je rekao kako se spasio kad su se pojavili problemi s balastom koji su se zakomplicirali, dok je podmornica za pola minute potonula.

Što se nestale novinarke tiče, tvrdi da je Kim Wall (30) vratio u četvrtak navečer na otok Refshale nakon što ga je intervjuirala. Naime, sumnjalo se da je ubio Wall i da je potom potopio podmornicu kako bi prikrio tragove.

Dečko nestale novinarke prijavio je njezin nestanak u petak ujutro, nakon što se nije vratila kući. Ona je s otoka Refshale isplovila u četvrtak oko 19 sati. 

Istražitelj Jens Moller rekao je kako se čini da je podmornica namjerno potopljena. Dodao je i kako se nadaju da će Wall pronaći živu, ali da se pripremaju i za drugu opciju. 

Najčitaniji članci