Obavijesti

News

Komentari 27

Nitko ne zna kako je vozač koji je pregazio djevojke pobjegao

Nitko ne zna kako je vozač koji je pregazio djevojke pobjegao
1

Sanjin Sefić je kroz Sarajevo jurio brzinom od 100 km/h i na pješačkom prijelazu pokosio studentice Selmu (21) i Editu (20), pobjegao i zaputio se ka granici sa Srbijom i prešao je

VIDEO

Sanjin Sefić (25) mladić koji je u ponedjeljak oko 21.35 sati na pješačkom prijelazu Golfom usmrtio dvije studentice u Sarajevu u utorak ujutro nešto poslije šest sati prešao je granicu između BiH i Srbije. Za Sefićem je raspisana međunarodna tjeralica. 

MUP Kantona Sarajevo obavijestio je Graničnu policiju BiH da se Sefić sumnjiči da je u prometnoj nesreći u Sarajevu usmrtio dvije osobe, priopćeno je u srijedu iz Granične policije BiH.

Prema informacijama koje je potvrdila Granična polciija BiH, Sanjin Sefić, koji je kroz Sarajevo jurio brzinom od 100 kilometara na sat i na pješačkom prijelazu pokosio studentice Selmu Agić (21) i Editu Malkoć (20), nakon bijega s mjesta nesreće zaputio se ka granici sa Srbijom i prešao je u utorak ujutro na regularnom graničnom prijelazu Uvac, iza kojega je srbijanski gradić Priboj.

To mu je pošlo za rukom iako je Granična policija još u ponedjeljak navečer dobila obavijest od sarajevske policije da se za njim traga. Navodno su mu u svemu pomogle dvije osobe.

Granična policija BiH 11. listopada ove godine pokrenula je interne i druge postupke u cilju provjere postupanja svih policijskih službenika uključenih u obavljanje graničnih provjera Sefića i zaduženih za prijenos informacija i naredbi u vezi sa Sefićem. Protiv svih policijskih službenika za koje bude utvrđeno da su načinili propuste u obavljanju službene dužnosti, bit će pokrenuti disciplinski i drugi postupci i bit će rigorozno sankcionirani o čemu ćemo javnost informirati - navodi se u priopćenju.

Prema još uvijek neslužbenim informacijama mladića su do granice BiH sa Srbijom, dopratili jedan član obitelji i poznanik. Odatle ga je na teritoriju Srbije odvezao taksista iz Priboja, koji je odranije policiji poznat po sličnim djelima. Mediji u BiH pišu da je navodno i otac osumnjičenog Sanjina, istim automobilom kojeg je u ponedjeljak navečer vozio njegov sin, prije izvjesnog vremena također skrivio prometnu nesreću.

Sahranili Selmu Agić

U Bugojnu je u srijedu sahranjena Selma Agić koja je stradala u teškoj prometnoj nesreći. Okupili su se obitelj i prijatelji te veliki broj njezinih sugrađana. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.