Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

'Njegov auto je eksplodirao čim smo ga izvukli na sigurno'

Marko Tomić i Ivan Mrkić vidjeli su dim uz cestu kraj Pakoštana. Došli su do zapaljenog automobila i, ne mareći za opasnost, spasili onesviještenog vozača

Dino Stanin
Foto: Dino Stanin
17 komentara

Išli smo na Murter i na zavoju kraj Crvene luke nedaleko od Pakoštana vidjeli dim. Znali smo da je tamo prometna crna točka, ali ljudi u ovo vrijeme pale korov oko maslina. Ipak smo se vratili i vidjeli zapaljeni auto, ispričali su namMarko Tomić (21) i Ivan Mrkić (27) iz Biograda koji su u petak oko 15 sati iz gorućeg auta izvukli ozlijeđenog Ž. B. (47). On bi sigurno poginuo u eksploziji auta, a samo se lakše ozlijedio!

- Vidjeli smo da će Opel Astra eskplodirati svaki tren. Otvorio sam vrata, a val vrućine i dima me zapuhnuo. Vatra je još jače buknula! Viknuo sam Marku da zaustavi nekog da nam pomogne. Čim sam uhvatio ozlijeđenoga, došao je i čovjek kojeg je Marko zaustavio i pomogao mi. Odmaknuli smo se desetak metara i auto je eksplodirao. Udar nas je odgurnuo, ali nastavili smo bježati. Komadi zapaljene plastike letjeli su okolo. Potplate cipela mi je rastalilo, zapalilo traperice i opeklo me po licu i rukama. Čovjeka smo onesviještenog izvukli do ceste i ondjepolijevali ga vodom. Došli su vatrogasci, policajci i Hitna, a mi smo otišli svojim putom - ispričali su nam spasitelji. 

Pitali su tko smo. Rekli smo da je Cobra 11 obavila posao i otišli, rekli su vatreni dečki Marko i Ivan

Spašeni Ž. B. nije nam htio pričati kako se našao u zapaljenom automobilu. Rekao je samo da će nazvati spasitelje i zahvaliti im.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message