Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njemačka: Htio pizzu, pa u zamrzivaču našao tri bebe

Tijela svojih braće i sestara našao je mladić (18) koji je u punom zamrzivaču tražio jelo. Monika H. (44) djecu je željela sakriti u plastične vrećice

AFP
Foto: AFP
26 komentara

U podrumu obiteljske kuće u njemačkom gradu Wendenu policija je u nedjelju pronašla tijela tri mrtva novorođenčeta. Tijela su bila zamotana u vrećice i spremljena u zamrzivač. Policiju je o strašnom otkriću obavijestio 18-godišnji sin Johannes kada je iz hladnjaka želio uzeti nešto za jelo.
Majka Monika H. (44) domaćica, policiji je priznala da je ona djecu ugušila odmah nakon rođenja i spremila ih u zamrzivač. Žena sa suprugom (47) već ima troje djece Stefanie (24), Sebastiana (20) i Johannesa koji žive s roditeljima. Susjedi ih opisuju kao normalnu, pristojnu obitelj. Prema prvim informacijama žena je između 1985. i 1990 bila tri puta u drugom stanju, ali je trudnoću zatajila ostatku obitelji i suprugu. Budući da je korpulentna, navodno nitko nije primjetio da je trudna. Svaki put je rodila u kadi i to živu djecu. Policiji je ispričala da ih je u vrećice samo htjela sakriti, ali kad bi bebe umrle, duboko ih je zamrznula. Policija je sada otopila tijela i poslala ih na obdukciju. Posljednjih godina Njemačku je uznemirilo više afera s višestrukim ubojstvima djece. Stanovnica mjesta Brieskow-Finkenheerda u istočnoj Njemačkoj ubila je svoje devetero novorođenčadi koje je pokopala u tegle za cvijeće. Osuđena je na 15 godina zatvora.

Možda vas zanima i ovo:
Message