News

Komentari 0

'Njemačka Maddie' sakrivena u podrumu kod Hannovera? 'Ja se bojim, spavam li na kostima?!'

'Njemačka Maddie' sakrivena u podrumu kod Hannovera? 'Ja se bojim, spavam li na kostima?!'

Sumnjaju da je u podrumu sakrio ostatke "njemačke Maddie", odnosno Inge Gehricke koja je imala tek pet godina kada je nestala 2015. godine u Braunschweigu, mjestu gdje trenutno policija traži ostatke male Maddie

Nakon što je policija provela dva dana pretražujući zemljište blizu Hannovera u potrazi za tijelom Madeleine McCann, djevojčice nestale prije 13 godina, pronašli su samo podrum u kojem je Christian Bruckner navodno živio 2010. godine. 

Kako javlja Mirror, njemačke lokalne vlasti žele pretražiti još jedno zemljište na kojem se također nalazi mala vrtna kućica s podrumom gdje je Bruckner živio od 2013. do 2016. godine. Sumnjaju da je u podrumu sakrio ostatke "njemačke Maddie", odnosno Inge Gehricke koja je imala tek pet godina kada je nestala 2015. godine upravo u Braunschweigu, mjestu gdje trenutno policija navodno traži ostatke Madeleine McCann.  

POGLEDAJTE VIDEO: Maddie je nestala prije 13 godina 

Policija je Brucknera ispitala u vezi nestanka male Inge, no nikada ga nisu optužili za njenu otmicu. 

Sabina Sellag koja trenutno živi u kući gdje je prije živio Bruckner je u panici. Njezin prijatelj Thoma Tager rekao je za Mirror da se Sabina užasava živjeti tamo. 

- Molila je policiju nekoliko puta da dođu, da dovedu i pse. Rekla mi je: "Bojim se da spavam na mrtvom tijelu" - ispričao je Tager. 

- Uvjerena je da je Inga u podrumu ispod njene kuće. Taj podrum napravio je bivši stanar - rekao je drugi susjed i dodao kako je Sabina provela tjedan dana spavajući izvan kuće. Jako je čudno što je podrum tamo obzirom da ih je zabranjeno graditi u vrtovima. 

Navodno ga je Bruckner gradio dva mjeseca. 

- Iskopao je pod same kuće! U rukama je iz nje nosio kamenje i zemlju. Imao je zbog toga problema s vlastima - rekao je Manfred Richter. Njegov sin rekao je kako je još prije dva mjeseca zvao policiju da dođu pretražiti kuću u kojoj je nekada Bruckner živio, no da nitko nije došao. 

Najčitaniji članci