Obavijesti

News

Komentari 0

'Njemačka Maddie' sakrivena u podrumu kod Hannovera? 'Ja se bojim, spavam li na kostima?!'

'Njemačka Maddie' sakrivena u podrumu kod Hannovera? 'Ja se bojim, spavam li na kostima?!'

Sumnjaju da je u podrumu sakrio ostatke "njemačke Maddie", odnosno Inge Gehricke koja je imala tek pet godina kada je nestala 2015. godine u Braunschweigu, mjestu gdje trenutno policija traži ostatke male Maddie

VIDEO

Nakon što je policija provela dva dana pretražujući zemljište blizu Hannovera u potrazi za tijelom Madeleine McCann, djevojčice nestale prije 13 godina, pronašli su samo podrum u kojem je Christian Bruckner navodno živio 2010. godine. 

Kako javlja Mirror, njemačke lokalne vlasti žele pretražiti još jedno zemljište na kojem se također nalazi mala vrtna kućica s podrumom gdje je Bruckner živio od 2013. do 2016. godine. Sumnjaju da je u podrumu sakrio ostatke "njemačke Maddie", odnosno Inge Gehricke koja je imala tek pet godina kada je nestala 2015. godine upravo u Braunschweigu, mjestu gdje trenutno policija navodno traži ostatke Madeleine McCann.  

POGLEDAJTE VIDEO: Maddie je nestala prije 13 godina 

Pokretanje videa...

Nestanak male Maddie pred razrješenjem 01:50

Policija je Brucknera ispitala u vezi nestanka male Inge, no nikada ga nisu optužili za njenu otmicu. 

Sabina Sellag koja trenutno živi u kući gdje je prije živio Bruckner je u panici. Njezin prijatelj Thoma Tager rekao je za Mirror da se Sabina užasava živjeti tamo. 

- Molila je policiju nekoliko puta da dođu, da dovedu i pse. Rekla mi je: "Bojim se da spavam na mrtvom tijelu" - ispričao je Tager. 

- Uvjerena je da je Inga u podrumu ispod njene kuće. Taj podrum napravio je bivši stanar - rekao je drugi susjed i dodao kako je Sabina provela tjedan dana spavajući izvan kuće. Jako je čudno što je podrum tamo obzirom da ih je zabranjeno graditi u vrtovima. 

'Rekao mi je da želi prostoriju sličnu onoj koju je imao Fritzl'
'Rekao mi je da želi prostoriju sličnu onoj koju je imao  Fritzl'

Navodno ga je Bruckner gradio dva mjeseca. 

- Iskopao je pod same kuće! U rukama je iz nje nosio kamenje i zemlju. Imao je zbog toga problema s vlastima - rekao je Manfred Richter. Njegov sin rekao je kako je još prije dva mjeseca zvao policiju da dođu pretražiti kuću u kojoj je nekada Bruckner živio, no da nitko nije došao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina