Obavijesti

News

Komentari 1

'Rekao mi je da želi prostoriju sličnu onoj koju je imao Fritzl'

'Rekao mi je da želi prostoriju sličnu onoj koju je imao  Fritzl'
6

Bivši Brücknerov prijatelj još je prošlog mjeseca navodno ustvrdio da mu je osumnjičeni za otmicu Madeleine McCann jednom prilikom rekao da ima podrum koji bi želio obložiti metalnim pločama po uzoru na Fritzla

VIDEO

Policija u Njemačkoj već treći dan kopa na jednoj livadi u blizini Hannovera, gdje je Christian Bruckner, glavni osumnjičeni za nestanak male Madeleine McCann, živio neko vrijeme.

Njemački Bild je jučer javio da su istražitelji tijekom iskopavanja naišli na podrum. Nađeni su ostaci temelja kuće koja je u međuvremenu srušena, a radi se o podrumskoj sobi koja je možda pripadala bivšoj vrtnoj kućici. Policija zasad šuti o tome jesu li i tamo nešto pronašli, a malim bagerom će nastaviti kopati i dalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nestanak male Maddie pred razrješenjem 01:50

Susjed koji živi pored parcele koju prekopavaju tvrdi da je 43-godišnji Nijemac Christian Brückner na toj parceli u samodostatnom aranžmanu živio te godine kada je McCann nestala, piše Daily Mail.

Parcela na kojoj je Brückner živio imala je vrt za povrće te ostavu i podrum koje Nijemac nije prijavio lokalnim vlastima, a njegov tadašnji susjed kaže da je pričao o tome da će se vratiti na jug Europe.

Maddie case: Police search allotment

Bivši Brücknerov prijatelj prošlog je mjeseca navodno ustvrdio da mu je osumnjičeni za otmicu Madeleine McCann jednom prilikom rekao da ima podrum koji bi želio obložiti metalnim pločama po uzoru na Josefa Fritzla, Austrijanca koji je svoju kćer Elisabeth u zatočeništvu držao 24 godine te je tijekom tih godina opetovano fizički napadao, seksualno zlostavljao i silovao.

Podsjetimo, Maddie je nestala 3. svibnja 2007. kada je imala tek tri godine iz apartmana u portugalskom ljetovalištu Praia de Luz. 

Ispod livade našli podrum: Krije li on tajnu nestanka Maddie?
Ispod livade našli podrum: Krije li on tajnu nestanka Maddie?

- Ovo je dramatičan tijek događanja. Policija u Njemačkoj u utorak je počela kopati na jednoj livadi u blizini Hannovera, gdje je Christian B. živio neko vrijeme - izvijestio je dopisnik Sky Newsa i dodao kako je od jutra iščupano nekoliko stabala, a na terenu su policija i forenzičari. Uz manji bager za iskopavanje koriste i pse tragače. 

Maddie case: Police search allotment

Njemačka je policija nedavno ponovno otvorila istragu o Maddie nakon što su identificirali novog sumnjivca - Christiana Brucknera (43) koji je trenutno u zatvoru i služi kaznu zbog dilanja droge, a čeka presudu za silovanje umirovljenice (72). 

Našli trag koji vodi do Maddie? Raskopavaju vrt u Hannoveru
Našli trag koji vodi do Maddie? Raskopavaju vrt u Hannoveru

On je 2007. s maloljetnom djevojkom živio u blizini apartmana odakle je djevojčica oteta. 

Ipak, nije jasno traži li policija tijelo male Maddie ili pak dokaze koji bi povezali Brucknera s njezinim nestankom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina