Obavijesti

News

Komentari 14

Njezin pas nestao je i čekao smrt, našla ga je uoči Božića

Njezin pas nestao je i čekao  smrt, našla ga je uoči Božića
1

Kada je slijepi psić odlutao krajem studenog 2011. godine njegova gazdarica izgubila je nadu da će ga naći. Spojili su se zahvaljujući internetskom oglasu

VIDEO

Mnoge obitelji su baš u vrijeme blagdana proživljavale svoje najteže trenutke. Onda im se nasmiješila sreća i predivne događaje u vrijeme najljepšeg razdoblja u godini mogli su opisati nikako drugačije nego kao pravo čudo. Svaki dan objavljivat ćemo po jednu priču u našem specijalu 'Božićna čuda'. 

Belinda Gutierrez 2011. godine bila je uvjerena da su pred njom tužni božićni i novogodišnji blagdani. Krajem studenog te godine nestao je njezin psić, slijepi kernski terijer koji je ime dobio po slijepom pjevaču Stevieju Wonderu. Dan prije Badnjaka našla ga je. 

Nakon što je 29. studenog otišao iz kuće u San Antoniju, Belinda je mislila da ga više nikad neće vidjeti. Uzalud ga je tražila, a kada je saznala da je živ i zdrav znala je da se dogodilo božićno čudo. 

Stevie je nakon nestanka završio u prihvatilištu gdje ga je čekala eutanazija. Ipak, profesorica u srednjoj školi Borke Orr sažalila se nad psićem i odlučila ga primiti u svoj dom za vrijeme blagdana. U međuvremenu, Belindina kćer na internetskom oglasniku objavila je informaciju o nestanku psa. Na oglas je srećom naletjela i Brooke.

Naime, ona je sumnjala da psić nekome pripada jer je imao ogrlicu. Zato je otišla na internetsku stranicu Craiglista gdje je u tražilicu upisala 'slijepi pas'. Iskočio joj je oglas u kojem je odmah prepoznala psića koji je bio u njenom domu. Odmah je nazvala Belindu da ju obavijesti da je njezin ljubimac živ i zdrav. 

Kada je išla po psa, Belinda se bojala hoće li je prepoznati. Briga se uskoro pokazala neopravdanom, jer čim je čuo njezin glas Stevie je počeo veselo lajati. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

UŽIVO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"