Obavijesti

News

Komentari 188

'Noću smo čuli korake po kući, a ujutro smo osjetili miris kave'

'Noću smo čuli korake po kući, a ujutro smo osjetili miris kave'
1

Mladi par uselio se 2006. u kuću u okolici Zagreba. Godinama su trpjeli lupkanje, otvaranje vrata, korake... Ipak, sve se umirilo otkada su se oko kuće pojavile vrane

VIDEO

Domaće i paranormalno: U Hrvatskoj je puno viđenja duhova. Pojavljuju se u raznim oblicima - sjenama koje prolaze, čudnim znakovima, viđenjima u ogledalu, konturama u mraku... Najčešće su to duhovi pokojnika. Za vas smo istražili ukleta mjesta u Hrvatskoj i susjednim državama, ali i legende o vampirima i demonima koje lede krv u žilama. Svaki drugi dan objavit ćemo po jednu priču u specijalu - Duhovi i demoni!

Čak se i pas čudno ponašao. Znao se zagledati u neku točku u zidu. Činilo se da gleda u nekoga, a nije bilo nikoga. Ponekad bi se strašno uplašio, počeo se tresti, a potom pobjegao i sakrio se pod stol, priča par iz okolice Zagreba, koji se 2006. uselio u kuću obraslu bršljanom.

Već prve noći shvatili su da nisu sami. Doduše, isprva su pomislili da su u kući provalnici. Muškarac se u gaćama i s nožem sjurio s kata ne bi li otjerao lopova. No lopova nigdje nije bilo, a zvukovi su neprestano dopirali. 

Sve smo pregledali. Nije bilo nikoga. Legli smo i zaspali, a ujutro nas je probudio miris kuhane kave

- Sve smo pregledali. Nije bilo nikoga. Legli smo i zaspali, a ujutro nas je probudio miris kuhane kave i pečenih jaja iako u blizini nije bilo susjeda - govore. Bilo im je čudno, ali nisu obraćali pozornost. Međutim, to se ponavljalo. 

Svaku večer slušali su lupkanje, otvaranje vrata, korake. Svako jutro u isto vrijeme do njihova je kreveta dopirao miris kave i jaja. Čak su i njihovi prijatelji, kad su ih posjećivali, govorili da je u kući neugodna atmosfera, da osjećaju pritisak i teško dišu. Muškarac je imao i poteškoće s otključavanjem ulaznih vrata kuće. Pokušao bi gurnuti ključ, ali ruka bi mu se ukočila, a ključ bi ispao. 

Sve se umirilo kada su se pojavile vrane. One navodno pomažu dušama da prijeđu u drugi svijet

- Činilo se kao da netko ne želi da uđemo - govori par. 

Dvije godine su trpjeli. Zastrašujući noćni zvukovi postajali su sve slabiji te su utihnuli. Nekoliko mjeseci poslije nestao je i miris nečijeg doručka. 

Nikad nisu saznali što se to u njihovu domu događalo, ali su primijetili da se sve umirilo otkad su se oko kuće pojavile vrane. Te ptice navodno pomažu duši pokojnika da prijeđe u drugi svijet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 188
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.