Obavijesti

News

Komentari 116

Nosila je široku odjeću: Nitko nije ni znao da je bila trudna

Nosila je široku odjeću: Nitko nije ni znao da je bila trudna
1

Majka koja je svoje dijete bacila u kontejner za smeće u središtu Zagreba, nikome od mještana ni kolega s posla nije rekla da je trudna. Policija još traži tijelo bebe

VIDEO

Tijelo bebe koju je, sumnjaju, A. M. (39) rodila još 8. veljače, policija je i u srijedu tražila na zagrebačkom odlagalištu otpada Jakuševcu.

Pomažu im i pripadnici GSS-a sa psima za traganje, a tijekom srijede na smetlište su dovezli bager kako bi brže napredovali.

Majka (39) je trudnoću od mještana sela kraj Dugog Sela skrivala dugačkim i širokim majicama. Da čeka bebu nije otkrila ni kolegama u Centru za strance u Ježevu gdje radi.

Smrt bebe žena sama prijavila

Mještani kažu da je u mladosti imala problema s debljinom. Bila je naglo smršavila pa su joj, kad se udebljala, govorili da baš lijepo izgleda te da se napokon zaokružila.

Smrt bebe žena je sama prijavila, no tek 17. veljače. Najvjerojatnije na nagovor dečka, otišla je kod ginekologa kod kojeg je redovito pratila trudnoću. Ispričala mu je da je rodila kod kuće te da je beba bila mrtva. On ju je uspio nagovoriti da ode na policiju. Nakon poroda bebu je, navodno, zamotala u posteljinu i pidžamu i ostavila iza noćnog ormarića, a potom je u ponedjeljak na putu do posla bacila u kontejner za smeće.

O ženi u selu imaju samo riječi hvale. Kažu da je bila pametna i dobra žena, koja je nesretna od rođenja. S majkom i bratom navodno se znala toliko posvađati da je u više navrata morala intervenirati i policija. Tvrde da je problema imao i njezin bivši suprug te da je to, u konačnici, dovelo do raspada njihova braka prije tri godine. Zajedno imaju dvoje djece, sina (19) i kćer koja ide u 8. razred. Nakon rastave sin je ostao živjeti s ocem, a kćer s majkom, no svakog vikenda djevojčica je odlazila tati.

- Zato je to i napravila za vikend u subotu, dok mala nije kod kuće - smatraju susjedi. Novog dečka upoznala je prije godinu i pol. U mjestu ga ne znaju, jer nije odande. Znali su ih viđati da sjede ispred kuće jer je njezinima smetalo da dolazi.

Riječ je o postporođajnoj depresiji?

Pitaju se kako njezina majka i brat nisu ništa čuli jer je njezina spavaća soba direktno ispod njihove.

- Žena kad rađa ne može ne ispustiti ni glasa, nevjerojatno je da nisu ništa čuli ni primijetili na njoj - čudili su se mještani. Onima koji su se s njom tog vikenda čuli, ispričala je da se ne osjeća dobro te da je hvata groznica. Kasnije su shvatili da je to bila posljedica iscrpljenosti. Žena je u srijedu još bila u Psihijatrijskoj bolnici u Zagrebu. Pretpostavljaju da je riječ o postporođajnoj depresiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa