Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Nova pjesma Zaprešić boysa za sutrašnju utamicu Hrvatske

Nova pjesma Zaprešić boysa za sutrašnju utamicu Hrvatske
1

Najnoviji singl grupe Zaprešić boys, prvi ovogodišnji, zove se "Za ekipu". "Za ekipu" je, baš kako i sam naslov govori, pjesma za svaku prosječnu hrvatsku škvadru ili ekipu koja se nađe u lokalnom pubu ili "bircu" kada igra nacionalna svetinja

VIDEO

Priča je to o 90% hrvatskih navijača koji si ne mogu priuštiti skupa putovanja i isto tako skupe pa i teško dostupne karte kako bi uživo gledali hrvatsku reprezentaciju.

Taj dan ekipe širom Hrvatske zaboravljaju na svakodnevne probleme te se u najdražem društvu opuštaju uz pokoju kapljicu gledajući i uživajući u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu. Mnogi će se prepoznati u njoj i ova pjesma Zaprešić boysa posvećena je upravo njima!

Spot „Za ekipu“ pogledajte u nastavku.

Ovom pjesmom grupa Zaprešić boys napravila je odmak od svog prethodnog repertoara tj. navijačkih pjesama nabijenim emocijama i ljubavi prema Hrvatskoj.

Novim, drugačijim pristupom u kojem prevladava svakodnevni vokabular prosječnog hrvatskog navijača i uz dozu humora, dobili smo ponovno nešto novo od navijačkih hitmakera u Hrvata.

Autori pjesme su Bojan Šalamon-Shalla, Marko Novosel i Zdeslav Klarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!