Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nova verzija popularne Slavonske bombonijere

Neka digne ruku tko ne voli na dar dobiti bombonijeru? Ili onaj tko ne voli tradicionalne slavonske proizvode? Naravno, takvih nema…

Foto: Ravlić

Zato, za sve vas ljubitelje Slavonije i bombonijera, predstavljamo novu verziju Slavonske bombonijere iz Mesne industrije Ravlić iz Osijeka.

U novoj verziji Slavonske bombonijere čeka vas posebna kombinacija mirisnih, finih i tradicionalnih proizvoda. Sadržaj kutije čine Slavonski mramor, Slavonske puslice, Slavonski čvarkomaz i Jedna Slavonska. Zanima vas što se krije iza ovih zabavnih imena? Ravlićeva slanina, čvarci i čvarkomaz (posebno ukusan namaz od čvaraka u koji ćete se zaljubiti), kao i prava slavonska šljivovica, rakija Jedna.

Foto: Ravlić

Nova Slavonska bombonijera savršen je dar za sve ljubitelje Slavonije, za one koji još nisu probali neke od ovih specijaliteta ili, na kraju krajeva, idealan paketić koji ćete kupiti sami sebi. Svoju Bombonijeru možete kupiti u više od 50 mesnica Ravlić ili rezervirati i na 0800 1960 ili putem e-maila info@ravlic.com (uz preuzimanje u mesnici).

Tema: Promo sadržaj

Message