News

Komentari 183

Novi cirkus u Sinju: Miro Bulj poziva na doček Nove godine: 'Dođite svi u slobodan grad'

Novi cirkus u Sinju: Miro Bulj poziva na doček Nove godine: 'Dođite svi u slobodan grad'

Iako je Stožer civilne zaštite dozvolio rad ugostiteljskih objekata do dva sata na Novu godinu, Bulju to očito nije dovoljno. Poziva sve Dalmatince kako kaže 'u slobodan Grad Sinj' na doček Nove godine

Veliki protivnik covid potvrda i mjera, gradonačelnik Sinja, Miro Bulj najavio je kako će na dočeku Nove godine Sinjane zabavljati legendarna rock skupina ‘Crvena jabuka, istaknuvši kako u Sinju ne postoje nikakva ograničenja.

Iako je Stožer civilne zaštite dozvolio rad ugostiteljskih objekata do dva sata u noć na Badnjak, Božić i Novu godinu, Bulju to očito nije dovoljno.

Poziva sve Dalmatince kako kaže 'u slobodan Grad Sinj na doček Nove godine.

- Inače imamo bogat program i kulturni i zabavni. Imamo i klizalište! Advent smo imali, ali evo za Novu godinu pozivam sve, vidim da u Splitu svak se nećka. U Sinj u slobodan grad možete doći na doček Nove godine s Crvenom jabukom. Još jednom svi u slobodan grad Sinj, ne samo Sinjani i Cetinja, nego cijela Dalmacija, čekamo vas otvorenih ruku - rekao je Miro Bulj za N1.

Isti taj Miro Bulj oglušio se i na odluku Stožera o uvođenju covid potvrda u javne ustanove. 

- Gradska uprava Grada Sinja neće dijeliti ljude niti im ograničavati temeljna ljudska prava i slobode nego će svima izaći u susret pod jednakim uvjetima - izvijestili su iz mosta još 15. studenog.

Na Facebooku ga prati preko 73 tisuće ljudi. Mnogi ga smatraju populistom, skupljačem lakih političkih poena, a neki herojem.

Najčitaniji članci