Obavijesti

Promo sadržaj

Novi i još bolji Sport Vision web s 20% popusta za vikend

Novi i još bolji Sport Vision web s 20% popusta za vikend
4

Kao što je svakoj trgovini s vremena na vrijeme potrebno preuređenje, tako je i Sport Vision web shop zaslužio kompletan make-over. Novi dizajn, novi izgled, još jednostavnija kupnja i odlični popusti za vikend

VIDEO

Više od 9.000 artikala najvećih sportskih brandova dostupno vam je u nekoliko klikova mišem, a prijedlozi i želje online kupaca bile su najbitnije stavke redizajniranja.

Još brža i jednostavnija kupnja

Od sada na Sport Vision webu možete lakše i brže pretraživati omiljene brandove. Novi web omogućuje nove načine plaćanja, a posebna je pažnja pridana sigurnosti online kupovine. Tako Sport Vision koristi https protokol i CorvusPay, platformu za kartično online plaćanje s naprednom sigurnošću i suvremenom kriptografskom tehnologijom za zaštitu unesenih podataka.

Iznenađenje povodom virtualnog preuređenja

Kao što i priliči svakom preuređenju, Sport Vision web je odlučio sve korisnike počastiti odličnim iznenađenjem za produženi vikend! Do nedjelje u ponoć daruju vam dodatnih 20% popusta na više od 5.000 artikala s LINKA.

Sve što trebate jest registrirati se, odabrati artikl iz ponude, ubaciti ga u košaricu i upisati kod #novi20 te će se cijena umanjiti za 20%.

Bolji poziv za sportski shopping ne postoji, a sve što vam preostaje jest skoknuti na www.sportvision.hr i uštediti ovog vikenda!

*posebna ponuda vrijedi na više od 5.000 izdvojenih artikala s LINKA te se ne obračunava na ostale artikle na webu

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!