Obavijesti

Promo sadržaj

Novi maškarani vikend, novi doživljaji - nastupa Jole

Novi maškarani vikend, novi doživljaji - nastupa Jole
1

Na Rivijeri Crikvenici glavnu ulogu i dalje imaju tradicionalne i neumorne maškare. Sve su maštovitije, veselije i raspjevanije. Unose radost u duge zimske dane, prkose i južini i buri. Što je na maškaranome jelovniku ovoga tjedna?

Gradska će sportska dvorana u Crikvenici u subotu, 1. veljače, pucati po šavovima, baš kao i svake godine kada brojni posjetitelji s nestrpljenjem čekaju da na maškaranu pozornicu zakorači jedan od najboljih i najveselijih zabavljača među glazbenicima. Dovoljno je reći samo to da je njegovo ime Joško Čagalj – Jole, i znat ćete da nas čeka prava fešta do ranih jutarnjih sati, Vjerujemo da će i ove subote biti jaka konkurencija za najbolje maske, stoga zasučite rukave, dobro se maskirajte i još bolje zabavite! A kad ogladnite, kušajte ukusna jela na Maškaranim večerama (kontakt za rezervacije stolova: 091 350 5990, detalji o jelovnicima na www.maskare.net).

Nedjelja, 2. veljače, bit će u malo sporijem ritmu. Naime, u 15 sati u Hotelu „International“ u centru Crikvenice počinje maškarana čajanka i tombola, uz ukusne slastice, animaciju, zabavu i ugodno druženje odraslih i malih maškarica. 

„Vesela maškarana škrinjica“ u Crikvenici i dalje nudi razne popuste i pogodnosti, kao što je, primjerice, 10 % popusta za maškarane goste. Detalji o lokacijama nalaze se na letku Maškara 2020. i  na www.maskare.net, gdje možete pronaći i posebnu ponudu smještaja. Zahvaljujući Gradu Crikvenici, subotom besplatno vozi maškarani City bus, a raspored vožnje možete pronaći na www.maskare.net.

Neka Vaše odredište za uživanje, opuštenu atmosferu i zabavu i ovaj vikend bude maškarana Rivijera Crikvenica! Dobitna kombinacija za najbolju maškaranu zabavu je: Crikvenica, subota, gradska sportska dvorana, Jole. Veselimo vam se!

Organizator: Turistička zajednica Grada Crikvenice

Suorganizatori: „Fine Food“, „Eko- Murvica“ d.o.o., „Jadran“ d.d.

Suradnici u organizaciji: Udruga umirovljenika Grada Crikvenice „Sunce“, Udruga umirovljenika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske, udruge za očuvanje narodnih običaja „Duga“, „Gornji kraj“ i „Matkovići“, Udruga „Kušac“, Katedra čakavskoga sabora „Kotor“, OŠ Zvonka Cara Crikvenica, Društvo „Naša djeca“ Grada Crikvenice, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Općine Vinodolske

Pokrovitelj: Grad Crikvenica

Sponzori: „Adrialin“, Udruženje obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine, Pavlomir, Hotel „Marina“ Selce, Ronilački centar „Mihurić“, „Marinero Tours“, „Hyper Dizajn“, „Lidl“, Hostel „Karlovac“, Županijska lučka uprava Crikvenica
Medijski pokrovitelji: Narodni radio, 24 sata, Tunera Info, Radio Rijeka
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura