Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi plakati u Zagrebu: 'U Hrvatskoj netko mora i odležati'

Ako ste primijetili nove plakate u Zagrebu, niste jedini. No nitko ne zna o čemu se točno radi. Je li neki predsjednički kandidat imao višak inspiracije ili se ipak radi o reklami nekog brenda?

Foto: čitatelj 24sata
24 komentara

Na zagrebačkim su se ulicama pojavili jumbo-plakati s neobičnom porukom 'U Hrvatskoj netko mora i odležati'. Dok se ne otkrije tko stoji iza ovih plakata, nagađanja o čemu se točno radi sve su mnogobrojnija. 

Dio građana smatra kako se radi o snažnoj političkoj poruci nekog predsjedničkog kandidata budući da su se plakati pojavili u predizborno vrijeme.

- Čim sam ih ugledala, pomislila sam na predsjedničku kampanju, ali ne znam vam reći tko točno stoji iza ovog plakata - rekla nam je Zagrepčanka Dubravka (56) te nadodala kroz smijeh kako misli da bi neki političari ipak trebali malo ''odležati''. No naša sugovornica nije jedina koju plakati asociraju na neku političku poruku. S njom se slaže i sugrađanin Mislav (29).

- Pretpostavljam da se radi o poruci neke nevladine udruge. S obzirom na stanje u državi i broj političara protiv kojih se vode sudski postupci, plakat se može odnositi na bilo koga od njih - zaključuje naš sugovornik.

Foto: čitatelj 24sata Ostatak građana ipak smatra kako se radi o dvosmislenoj poruci nekog brenda koji se odlučio našaliti s omiljenom temom Hrvata. Sonja (30) jedna je od njih.

- Vidjela sam ga prošli tjedan kad sam išla na vozački, tamo blizu Kajzerice. Isprva sam pomislila da je riječ o nekoj političkoj poruci, ali kasnije sam došla do zaključka da se ipak neki proizvod krije iza toga. Ne znam, možda pršut? On je bolji kad odleži - sa smijehom komentira Sonja.

Radi li se o pršutu ili ipak o nekom drugom proizvodu, vrijeme će pokazati.

Recite nam što vi mislite, tko bi morao u Hrvatskoj odležati?

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message