Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Novi spot grupe Pravila igre pun ljubavnih scena

Novi spot grupe Pravila igre pun ljubavnih scena
1

Ususret izlasku albuma „Kako nam stvari stoje“, inače samozatajni vokal grupe - Ivan Penezić, u novom spotu za singl „Ime ljubavi“, konačno je odlučio pokazati svoju nježniju stranu

VIDEO

Spot je pun ljubavnih scena, zgodnog pjevača i prelijepe Sarah Puškaš  pobjednice izbora "Lice godine 2018. ".

Ivan kaže da je kemija sa Sarah na snimanju bila savršena;

“Sarah je uljepšala spot, uživao sam na snimanju.Vjerujem da će publika prepoznati strast, ljubav i emociju koju smo utkali u stvaranje ove pjesme i spota, a ja  jedva čekam da čujem što će mi reći doma kad vide spot :-)!“ 

Spot je sniman u zabavnom i šarenom ambijentu Fun Parka  Biograd  pod redateljskom palicom Daria Radusina.

“Snimati spot u zabavnom parku bio je neopisiv užitak. Vjerujem da će ekranizacija pjesme kroz ovakav spot  još snažnije prenijeti emociju pjesme do publike. U ovom spotu smo najmanje glumili, a najviše uživali. Definitivno naše najzabavnije snimanje do sada“ – rekao je Ivan.

Ovu subotu 9.6., službeno izlazi njihov drugi studijski album. Bend će tim povodom u Menart Multimedijalnoj knjižari u Avenue Mallu, održati kratku akustičnu svirku i druženje s fanovima.

"Uzbuđeni smo, ponosni i sretni. Godinu dana stvarali smo  pjesme za album “Kako nam stvari stoje” i u subotu ćemo ih podijeliti s vama. Jedva čekamo 9.6. Avenue Mall. Dođite, pjevat ćemo zajedno, družiti se slikati. Vidimo se u 10:30 sati!“- poručili su iz benda.
Nakon promocije u Avenue Mallu, dečki će svirku nastaviti na najljepšem zagrebačkom trgu; 
 „Na Cvjetnom trgu u 12:30 sati, po prvi puta na koncertu uživo, svirat ćemo neke nove pjesme za koje jedva čekamo čuti kako vam se sviđaju. S repertoara nećemo izostaviti ni aktualne singlove koje ćete, sigurni smo, pjevati s nama u glas. Vidimo se“! – pozivaju Pravila igre.

Na albumu koji uskoro izlazi, radila je već provjerena ekipa. Autorski tim je isti kao i na svim pjesmama benda do sad i dečki se vode onom starom “Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati.” Tekstove i glazbu radili su Sonja i Miro Buljan, tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njeguju od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima.

Kako i sami kažu; “Produkcijski smo na ovom albumu  malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda.“ Nadamo se da će svi koji kupe album uživati u novim pjesama barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih.“ 

Na albumu se nalazi 10 pjesama i bonus pjesma remix singla po kojem je album i dobio ime - “ Kako nam stvari stoje”. Album izlazi u izdanju diskografske kuće Menart, a u prodaji je od 9. lipnja 2018.

Osim Zagreba, dečki će album promovirati i u sljedećim gradovima:
•      16.6. Rijeka - Knjižara Znanje
•      17.6. Osijek - Tisak Media, Portanova centar 
•      24.6. Split - Tisak Media, City Center one

Dok s nestrpljenjem čekamo službeni izlazak, album već sada ekskluzivno možete slušati i na Deezeru

Sve informacije o promocijama albuma i nadolazećim planovima grupe, pratite na njihovom  Facebook i Instagram profilu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!