Obavijesti

News

Komentari 33

Novog dečka bivše cure napao mačetom: 'Vi ste bolesni ljudi!'

Novog dečka bivše cure napao mačetom: 'Vi ste bolesni ljudi!'
3

Domagoj Pasarić je na Denisa Jurića nasrnuo lani 29. travnja nešto iza ponoći u kući bivše djevojke. Napao ga je mačetom koja ima oštricu od 30 centimetara

VIDEO

Domagoj Pasarić (30) nepravomoćno je osuđen na sedam godina zatvora jer je mačetom iz bezobzirne osvete lani pokušao ubiti Denisa Jurića, novog partnera svoje bivše djevojke Tee Horvat. Čim je vijeće zagrebačkog Županijskog suda objavilo presudu Pasarić je povikao: 

- Vi ste bolesni ljudi! Njih ste trebali osuditi za lažno svjedočenje - poručio je sucima prije nego što su ga izbacili iz sudnice. 

Sutkinja: Čudo je da je Jurić preživio

Na Jurića je nasrnuo lani 29. travnja nešto iza ponoći. Dočekao ga je na ulaznim vratima stana u potkrovlju kuće u Bregovitoj 30 u Brdovcu pokraj Zagreba. Čim mu je Tea otvorila vrata, a kraj nje se pojavio i Jurić, Pasarić je zamahnuo mačetom čija je oštrica bila dugačka oko 30 centimetara i izudarao Jurića po glavi. Nekoliko reznih rana nanio mu je i po rukama jer se Jurić pokušavao obraniti od pomahnitalog napadača. 

- Jurić je zadobio čak tri frakture lubanje i pravo je čudo da je preživio - navela je sutkinja Gordana Mihela Grahovac u obrazloženju presude podsjećajući kako je Pasarić u svom pohodu te večeri ozlijedio i svoju bivšu djevojku s kojom ima dijete. Nju je počeo maltretirati nakon što je pronašla novog partnera. Zbog toga je mladom paru učestalo prijetio, pa je Jurić neko vrijeme čak hodao naoružan nožem. No, te večeri, kada je Pasarić banuo na vrata stana u kojem je živio s Teom nije imao pri ruci baš nikakvo sredstvo kojim bi se obranio. 

'Postupci Pasarića su bili pripremljeni'

- Da se nije digao iz kreveta ne bi se to dogodilo - branio se Pasarić koji je zamjerio tužiteljstvu što mu na teret stavlja napad mačetom. On tvrdi da je to bio komad automehaničarskog alata. Sudsko vijeće zamjerilo mu je što se baš niti u jednom trenutku nije pokajao za ono što je učinio. 

- Njegovi postupci bili su toliko bešćutni, hladnokrvni i pripremljeni - naglasila je sutkinja u obrazloženju presude čiju će pravomoćnost Pasarić nastaviti čekati u zatvoru u kojem se nalazi već gotovo godinu dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'
METEOROLOŠKI FENOMEN

VIDEO El Nino prži na 52 °C! Zatvorili su tisuće škola, a bit će još gore: 'Ne možemo ni disati'

Filipinske vlasti zatvorile su škole na dva dana nakon što se nekoliko dana zaredom temperatura nije spuštala ispod 40 stupnjeva. U nekim dijelovima zemlje bilo je i preko 50 °C
VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Nevjerojatne scene usred Zagreba! Veprovi usred dana trče pola metra od pješakinje

ZAGREB - Nekoliko čitatelja već nam je poslalo snimke divljih svinja kako u petak u jutarnjim satima pomahnitalo trče po Dubravi. Zaprimili smo novi video na kojem se vidi kako dvije divlje svinje protrčavaju na samo pola metra od djevojke koja hoda Branimirovom ulicom kao i ljudi koji čekaju autobus na stanici. Ranije su snimljene kako trče uz željezničku prugu