Obavijesti

News

Komentari 31

Obljepili grad plakatima: Mole pomoć, traže nestalu Dragicu

Obljepili grad plakatima: Mole pomoć, traže nestalu Dragicu
3

Dragica Kutle (68) nestala je u četvrtak iz sinovog stana u Karlovcu. 'Ovako nešto još nikada nije napravila. U noći se odjenula, izašla i više se nije vratila', kaže sin

VIDEO

Karlovac i okolica oblijepljeni su plakatima kojima obitelj nestale Dragice Kutle (68) mole za pomoć. Dragica je nestala u četvrtak navečer iz sinovog stana u Ulici kralja Zvonimira u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu.  

- Ona i tata su iz Livna i stigli su kod mene u posjetu. Majka je trebala u karlovačkoj bolnici obaviti liječničke preglede, no ona je doslovno tijekom noći nestala. Imala je problema sa snom i bila je malo u depresivnom stanju, no ovako nešto još nikada nije napravila. U noći se odjenula, izišla iz stana i više se nije vratila – kazao je Daničin sin dodajući da ona poznaje grad, no ne i okolicu, te ovim putem poziva sve sugrađane ukoliko su je vidjeli da to jave obitelji na brojeve telefona 091/495 3237, 091/568 2957 ili policiji. 

Njezin nestanak je prijavljen policiji i vodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. 

Dragica je visoka 155 centimetara, ima ravnu crnu kosu, male kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U četvrtak se udaljila s adrese Ulica Kralja Zvonimira u Karlovcu u nepoznato. U trenutku odlaska je bila odjevena u sivo crnu majicu, donji dio crne trenirke i svijetloplave šlape. 

Ukoliko netko vidi Dragicu neka o tome obavijesti policiju na 192 ili se javi u najbližu policijsku postaju, napominju u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.