Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
155 komentara

Obranili Ćaću, a Gazda se nada da će i njega spasiti od zatvora

Kazneni zakon i Zakon o kaznenom postupku znaju kao pjesmu, oslobodili su najgore od najgorih, a kad zagusti, svi ih žele imati na svojoj strani

Foto: PiXSELL
155 komentara

Njihove tarife su “paprene”, no Todorići o tome ne moraju brinuti. Prema aneksu koji su Ivica Todorić, njegov sin Ante i Ivan Crnjac imali s Agrokorom, sve sudske troškove za njih plaća bivša tvrtka. Trgovački sud u petak je nepravomoćno poništio aneks potpisan s Antom Todorićime, dok je ročište za Gazdu i Crnjca odgođeno.

Tako Ivicu Todorića zastupa najpoznatiji odvjetnički par u zemlji, Čedo Prodanović i Jadranka Sloković.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Odvjetnici bivšeg premijera Ive Sanadera uspjeli su na Ustavnom sudu srušiti pravomoćnu presudu u postupku Ina-MOL i na Vrhovnom nepravomoćnu presudu za Fimi mediju. Zastupali su i Zdravka Mamića, kojemu se sudi u Osijeku zbog izvlačenja milijuna iz Dinama, sve dok im, naprasit kakav je, na ročištu nije otkazao punomoć.

Antu Nobila angažirala je Piruška Canjuga, supruga Zlatka Canjuge i članica uprave koja je četiri godine navodno bila na bolovanju.

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Damira Polančeca je nepravomoćno oslobodio optužbi za preuzimanje Podravke u aferi Spice. Među njegovim klijentima bili su i tajkun Miroslav Kutle, bivši šef Udbe Josip Perković te Hrvoje Petrač i Nikica Jelavić.

Drugog čovjeka Agrokora zaduženog za financijske poslove, Ivana Crnjca, zastupat će Ljubo Pavasović Visković, koji je nekadašnjem suvlasniku tvrtke One2play Dejanu Mačešiću isposlovao tek dvije godine zatvora nakon što je pijan autom usmrtio motociklista. 

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bivši član nadzornog odbora Agrokora zadužen za financije, Tomislav Lučić, angažirao je Lauru Valković, odvjetnicu koja zastupa nogometaša Luku Modrića i šefa MOL-a Zsolta Hernadyja.

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message