Obavijesti

News

Komentari 178

Obrat ili? 'Imamo jasan dokaz, MH17 je oborio ukrajinski MiG'

Obrat ili? 'Imamo jasan dokaz, MH17 je oborio ukrajinski MiG'
2

Ruska nacionalna televizija objavila je satelitske snimke koje prikazuju malezijski Boeing MH17 neposredno prije nego je oboren iznad Ukrajine. Vidi se i MiG...

VIDEO

U petak navečer na ruskom prvom televizijskom kanalu objavljene su senzacionalne nove fotografije, odnosno satelitske snimke koje navodno prikazuju malezijski Boeing MH17 neposredno prije nego je oboren iznad Ukrajine. Fotografije su interpretirali ruski stručnjaci koji tvrde da je Boeing oborio borbeni lovac, a ne projektil sa zemlje . Televizija je navela da su fotografije skinute sa britanskog ili američkog satelita, piše britanski Express .

Snimke prikazuju projektil koji se kreće prema letu MH17 , koji je potom srušen pri čemu je poginulo 298 ljudi. TV voditelj Mikail Leontiev tvrdi kako je misteriozni izvor koji im je uručio fotografije zaključio da prikazuju kako ukrajinski Mig-29 uništava malezijski Boeing.

VIDEO

Nakon velike tragedije od 17. srpnja ove godine, Zapad je optuživao proruske separatiste da su oborili putnički avion projektilom tipa BUK, a Rusija je još onda tvrdila kako je neidentificirani zrakoplov bio u blizini, te da su to Ukrajina i Zapad zataškali.

- Imamo na raspolaganju senzacionalne snimke koje je snimio strani satelit tijekom posljednjih sekundi leta MH17 iznad Ukrajine. Danas imamo sve dokaze da su namjerno uništili avion - kazao je voditelj televizije pod vlašću Kremlja.

- Da skratimo, očito je da nije bilo BUK-a ni da projektil nije lansiran sa zemlje , što je potvrdilo tisuće profesionalaca i drugih svjedoka - nastavio je Leontiev.

Ivan Adrijevski , potpredsjednik Ruskog udruženja inženjera kazao je kako se po koordinatama može pretpostaviti da je fotografija snimljena s američkog ili britanskog satelita.

- Proučili smo ove fotografije do detalja i nismo našli niti jedan znak da bi bile lažne - kazao je.

Također, televizija je citirala 'stručnjaka' po imenu George Bilt koji je rekao da je Boeing oboren s neba 'klasičnim napadom borbenog lovca'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije