Od osvojenih 140.000 kuna kupio auto, a ostatak dao djeci | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 0

Od osvojenih 140.000 kuna kupio auto, a ostatak dao djeci

Od osvojenih 140.000 kuna kupio auto, a ostatak dao djeci
1

Lorin Gajin (63) iz Rijeke razmišljao je da kupi vozilo, kad je u nagradnoj igri osvojio novac. Kupio si je Peugeot 206 koji još vozi. Dio iznosa potrošio je i na slavlje koje je napravio. Redovito uplaćuje Loto i Bingo

VIDEO

Omiljene ste mi novine. Kupujem vas od prvog broja. Nisam propustio ni broja. Naravno da sam igrao i nagradnu igru, rekao je Loris Gajin (63) iz Rijeke. Projektant u 3. maju svakog je dana na posao išao pješice 15 minuta nizbrdo do brodogradilišta, a kući se uzbrdo vraćao autobusom. Baš je razmišljao o kupnji auta, kad je u drugom kolu nagradne igre 24sata “Protiv siječanjske besparice” 2008. godine osvojio 140.000 kuna. Bio je presretan kad smo mu javili radosnu vijest. Čak je mislio da sanja.

- Zadovoljan sam. Kako ne bih bio. Od novca sam kupio Peugeot 206, a pošto imam dvoje djece, svakome od njih sam dao dio iznosa. Automobil još imam - kaže nam Gajin.

Dio iznosa potrošio je i na slavlje koje je napravio. I ranije je imao sreće u nagradnim igrama. Osvajao je u kultnoj “Kviskoteci” i u “Kolu sreće”, ali mu je nagrada iz 24sata ipak bila posebna.

- Još i danas me prijatelji zafrkavaju da sam milijunaš zbog nagrade u 24sata - opisao nam je tada Gajin te zaključio kako od vremena kad je bio u vojsci redovito uplaćuje Loto i Bingo listiće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici