Obavijesti

News

Komentari 29

Promet vrlo gust od Zagreba do Zadra, na 'Ipsilonu' kolona

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila)

VIDEO

Promet je ove subote pojačan na većini cesta, osobito na A1 Zagreb-Split-Ploče. Između čvorova Lučko i Zadar II promet je vrlo gust, javio je HAK. Kolona vozila na izlasku s A1, pred naplatom Lučko duga je oko kilometar, a pred Demerjem oko dva kilometra.

Na autocesti A6 Rijeka - Zagreb gust je promet između čvorova Bosiljevo II i Kikovica u smjeru Rijeke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija zbog pojačanog prometa kolona je dugačka tri kilometra i dijelom se proteže i na Istarski ipsilon. U koloni se vozi i kod tunela Učka u smjeru Rijeke.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Gužva na splitskom aerodromu i trajektnoj luci

U splitskoj zračnoj luci tijekom vikenda očekuje se 212 zrakoplova koji će dovesti i odvesti 52 tisuće putnika sa više od sto svjetskih destinacija.

Mate Melvan iz splitske Zračne luke kaže da će tijekom subote 110 zrakoplova u polasku i odlasku primiti 28 tisuća putnika, a u nedjelju će pak 102 zrakoplova prevesti 24 tisuće putnika.

Od petka do nedjelje se u splitskoj Trajektnoj luci očekuje više od 70 tisuća putnika, te više od 13 tisuća vozila, najavila je Hini Jelena Ivuljić iz Jadrolinije. Kazala je i da je u petak kroz luku prošlo 21.500 putnika i 4.058 vozila, danas su te brojke nešto veće, pa očekuju više od 26 tisuća putnika i 4.800 vozila, dok će u nedjelju broj putnika iznositi 22.500 te 4.200 vozila.

(abe)


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.