Obavijesti

News

Komentari 7

Odgodio je promjenu spola da bi mogao roditi blizance

Odgodio je promjenu spola da bi mogao roditi blizance
1

Ruben Noe Coronado živi kao muškarac, ali je po španjolskom zakonu još uvijek žena. Postat će prvi transeksualac u svijetu koji će roditi blizance

VIDEO

Ruben Noe Coronado rodio se kao Estefania, ali je oduvijek znao da je muškarac zarobljen u ženskom tijelu. Odlučio je promijeniti spol. Međutim, na neko je vrijeme odgodio terapiju promjene spola saznavši da nosi blizance. Njegovoj partnerici, 43-godišnjoj Esperanzi Ruiz s dvoje djece iz prijašnje veze, liječnici su rekli da više ne može zatrudnjeti. Ruben je otišao na umjetnu oplodnju i saznao sretnu vijest. Neko će vrijeme zadržati ženske organe kako bi postao prvi transeksualac koji je rodio blizance. Ruben, 25-godišnji Španjolac iz Malage, po španjolskom je zakonu još uvijek žena. Sa svojom se partnericom Esperanzom planira se vjenčati prije nego postanu sretni roditelji. Nakon što rodi, nastavit će s promjenom spola kako bi potpuno postao muškarac.
- To je kao da ste se rodili s tri ruke. Iskoristite njihove prednosti, a kad vam više ne trebaju, riješite se jedne - kaže Ruben.
Prošle je godine američki transeksualac Thomas Beatie rodio djevojčicu i opet je trudan. Thomas se rodio kao žena Tracy, ali je promijenio spol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku