Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

'Odluke Predsjedništva i vijeća HDZ-a moraju svi poštivati'

Na pitanje kako komentira stalna iskakanja unutar HDZ-a kazao je kako Stevo Culej, kao i svi ostali članovi HDZ-a jasno znaju da HDZ nije nova i mlada stranka te da se u 30-godišnjoj povijesti uvijek znao red

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17 komentara

Odluke Predsjedništva i nacionalnog vijeća su vrlo jasne. Mi smo prihvatili taj prijedlog zakona o blagdanima, rekao je u petak za RTL Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a.

Na pitanje kako komentira stalna iskakanja unutar HDZ-a kazao je kako Stevo Culej, kao i svi ostali članovi HDZ-a jasno znaju da HDZ nije nova i mlada stranka te da se u 30-godišnjoj povijesti uvijek znao red.

"Odluke Predsjedništva i Vijeća moraju poštivati svi članovi", kazao je Sanader te dodao kako se iskakanje uvijek može dogoditi. Potom je ustvrdio kako će s HDZ-om sve biti u redu.

morh_nabava UOČI MANEVRA ODBORA 'Jandroković je na klubu HDZ-a 15 minuta prao Đakića i Culeja'

O Culeju kaže kako je riječ o "starom i iskusnom članu HDZ-a koji zna kako HDZ funkcionira" te da u njega ne sumnja kada na red dođe dizanje ruku za potvrdu zakona u Saboru.

Na pitanje o pokušajima detuđmanizacije, Sanader kaže kako je HDZ stranka koja je uvijek profitirala na politici njezinog začetnika Franje Tuđmana.

"HDZ-u je temelj Tuđmanova politika i nikakva detuđmanizacija ne dolazi u obzir", poručio je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message