Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Odvest će ga na obdukciju: Kod Orebića našli mrtvog dupina

Radi se najvjerojatnije o životinji koju je more donijelo tijekom nedavnih jakih južnih vjetrova, rekao je Ivica Trojanović. U Centru 112 su rekli da je riječ o dupinu

Foto: Ivica Trojanović
9 komentara

U nedjelju ujutro je od sportskog ribolovca Frana Kurtovića iz Orebića došla dojava o ogromnoj uginuloj ribi koja pluta uz obalu na predjelu Dubravica, istočno od Orebića. Radi se najvjerojatnije o životinji koju je more donijelo tijekom nedavnih jakih južnih vjetrova, objavio je Ivica Trojanović na svojoj Facebook stranici.

- Životinja je u raspadujućem stanju, i zasad ne ugrožava nikoga. Nadležne službe, kako ovlašteni veterinar tako i znanstvenici, su izviještene o slučaju, te se od istih očekuje odgovor o kojoj životinji je riječ i na koji način je uginula. Koliko je poznato, obzirom na veličinu ribetine, na ovom području dosad nije bilo ničeg sličnog - napisao je Trojanović.

Iz Centra 112 u Dubrovniku kažu da su dobili informaciju da se radi o uginulom dupinu. 

- Budući da je riječ o zaštićenoj životinji, kontaktirali smo agenciju za zaštitu životinja i dalje u dogovoru s veterinarima mrtva će životinja biti prevezena na obdukciju kojom će se utvrditi što se dogodilo - rekli su u Centru 112.  

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message