Obavijesti

News

Komentari 90

Odvratno. Gnjusno. Sramotno. Izmišljeno. To je Pernarova izjava o ženama i silovanjima

Odvratno. Gnjusno. Sramotno. Izmišljeno. To je Pernarova izjava o ženama i silovanjima
3

Ivan Pernar je na društvenoj mreži objavio da 2/3 žena mašta da budu silovane. Nije naveo izvor za ovu idiotsku tvrdnju. Podsjećamo, to je čovjek koji će primati saborsku mirovinu

VIDEO

Ivan Pernar izrekao je toliko gluposti da je ih je teško nabrojati na jednom mjestu. No sad je izrekao jednu od najgnjusnijih izmišljotina, na društvenoj mreži Telegram napisao je da je, citiramo, 'slučajno došao do podataka' da 2/3 žena fantazira da budu silovane. Nije naveo izvor, istraživanje, gdje je došao do tog podatka, uzorak ispitivanja niti nešto slično. 

Podsjećamo, taj čovjek primat će saborsku mirovinu, iako je politički propao, on i stranka, financirat ćemo mu lagodan život. U godinu dana dobit će 234.225 kuna za nerad. I da, još saborska mirovina... Dok novci sjedaju na račun, on lupeta. Podsjećamo, radi se o čovjeku, antivakseru, koji je odbio cijepiti svog novorođenog sina i koji tvrdi da ima lijek za autizam.

Podignuta optužnica protiv Pernara, krivotvorio dokumente
Podignuta optužnica protiv Pernara, krivotvorio dokumente

Vratimo se ovoj idiotskoj tvrdnji. Pa tako Pernar piše da je društvo neizbježno skrenulo ulijevo jednom kad se ženama dalo pravo glasa, a onda to nekako povezuje s migrantima te moli 'seksualno devijantne ljude da se suzdrže svojih devijacija'.

Na kraju je spomenuo da ima i aplikaciju za spojeve na kojem mu stalno iskaču 'crnkinje' te ih on odbija. Ne znamo kakve ovo veze ima s bilo čime, ali eto, dodao je i to.  Ovo je njegova originalna poruka o fantazijama žena u koje je tako upućen.

- Uvijek mi je bilo čudno zašto žene imaju ljevičarske tendencije, dakako, ne sve, ali u prosjeku više od muškaraca. Jednom kada se ženama dalo pravo glasa, društvo neizbježno skreće u lijevo. Isto tako pitao sam se zašto su žene puno otvorenije od muškaraca po pitanju doseljavanja crnih migranata u Hrvatsku. Na kraju sam slučajno došao do podatka da čak 2/3 žena ima fantaziju o tome da bude silovano - stoji u njegovoj objavi. 

- Mislim da muškarac koji fantazira o tome da siluje nekoga nije normalan, kao ni onaj koji fantazira o tome da netko siluje njega. Ali uglavnom, opet se vraćamo na to da više od polovine žena ima fantaziju o tome da ih neko siluje. Tu dolazimo do onih famoznih vijesti o silovanjima koje čine migranti. Ja kad to čujem, naježim se, ali neke žene kad to čuju, njima je to ispunjenje fantazije. Drugi problem vezan je uz skrbništvo nad djecom, kad se roditelji raziđu djeca odu majci, što samo po sebi nije problem - nastavlja u svom postu Pernar, koji je siguran da će majka koja je ljevičarka dijete odgajati s s globo-homo i antifa parolama. 

Povijest se ponavlja: Iste ljude koje su privodili 2012. policija privodi i zbog prosvjeda 2021.
Povijest se ponavlja: Iste ljude koje su privodili 2012. policija privodi i zbog prosvjeda 2021.

Na kraju lupetanja apelira da se seksualno devijantni ljudi mole Bogu da im prosvijetli pamet.

- Također, tu na dejting appu mi stalno iskaču crnkinje, ja ih stalno swajpam u lijevo ne zato jer mi se nužno fizički ne sviđaju, ima lijepih crnkinja, ali jednostavno ne zanima me takva vrsta odnosa. Mislim da je to posljedica mojih političkih svjetonazora i zato apeliram na vas da odgajate svoju djecu na način da sutra razmišljaju kao i vi. Uozbiljite se - završava u postu Pernar. 

Bivši saborski zastupnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost
IZ MINUTE U MINUTU

DP želi 4 ministarstva? Mario Radić za 24sata: To nije istina, ne znam tko to plasira u javnost

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...