Obavijesti

Promo sadržaj

Online studij sve popularniji među zaposlenima. DOBA Fakultet ga već 8 godina nudi

Online studij sve popularniji među zaposlenima. DOBA Fakultet ga već 8 godina nudi
1

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 497 na hrvatskom jeziku.

Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko, naime online studij je siguran te prije svega osiguran studij u 2020. godini.

Direktorica fakulteta Jasna Dominko Baloh kaže kako na DOBI, sada više nego ikada prije, razmišljaju o tome kako će izgledati svijet u budućnosti te kakvo će nam znanje biti potrebno da bismo u njemu bili uspješni. Zbog toga studijske programe stalno aktualiziraju i osuvremenjuju, naime žele da studenti kroz projektni rad i kroz rješavanje konkretnih poslovnih izazova steknu pravo znanje, koje će im omogućivati karijerni i osobni razvoj. Diplomanti i magistri DOBA Fakulteta veoma su uspješni, naime čak 64 % njih odmah nakon diplome doživi pozitivnu promjenu – napreduju, promijene karijeru … I u ovoj su godini na DOBA Fakultetu ponudili pogodnosti prilikom plaćanja za nove studente u obliku popusta i obročnog plaćanja s fiksnim obrocima za cjelokupan studij.

A po čemu je online studij na DOBI poseban?

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja i suhoparne zadatke poslane putem maila. Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj dovršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjenog rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web stranicu, gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

Njihovi studenti su veoma zadovoljni sa studijem. O tome što misle o online studiju kazali su: »Za zaposlene je online studij na DOBA Fakultetu najoptimalnija i najučinkovitija metoda za dosezanje osobnih ciljeva, osobnog razvoja i karijernog uspjeha.«, kazao je Marko Perak koji je zaposlen kao referent u prodaji. Maja Kovačević je pak istaknula fleksibilnost »Moram priznati da sam s načinom studija iznimno zadovoljna. Ne samo s načinom rada, već i s profesorima, s mentorima, s osobnom podrškom. Istina, takvu fleksibilnost i ostalu podršku u početku studija uopće nisam očekivala.« Njihova studentica Natalia Božić studira iz Kine, te je kazala: »Zbog želje za višom naobrazbom i zbog boravka u Šangaju, odlučila sam se za online studij na DOBA Fakultetu. Dobin online studij mi svojim iznimnim profesionalizmom i fleksibilnošću, uz stalan posao i prekooceansku udaljenost, omogućuje neometano i uspješno obrazovanje.«

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa

Ove godine na DOBI nude niz zanimljivih i unikatnih studijskih programa, u kojima ćete se razviti u agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka.

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju
  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću
  • Poslovanje i upravljanje u turizmu
  • Menadžment u socijali i obrazovanju NOVO NA HRVATSKOM JEZIKU

Želim informacije

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI 120 ECST

  • Međunarodno poslovanje
  • Marketing i prodaja
  • Menadžment pametnih gradova
  • Inovativni menadžment u socijali i obrazovanju NOVO NA HRVATSKOM JEZIKU

Zanima me

DOKTORSKI PROGRAM/PHD 180 ECST

  • Inovacije i održivo poslovanje u suvremenom društvu

Pošaljite mi informacije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura